Ameliorarea durerii fara medicamente cu ajutorul electrostimularii

0 Shares
0
0
0

Cine nu isi doreste sa obtina o insanatosire fara a lua medicamente…Se poate in anumite cazuri, prin functiile pe care le ofera un electrostimulator profesional. Cum reusesc aceste aparate? Reusesc prin calmarea simptomelor de durere, blocarea durerii, eliberarea endorfinelor, imbunatatirea circulatiei sanguine.

In principiu, electrostimularea este procedura simpla prin care se aplica micro-curenti pe fibrele musculare pentru a-i stimula si pentru a-i face sa lucreze, si apoi apare o cerere de energie in muschi, muschii in consecinta vor utiliza grasimile din imprejurimi ca sursa de energie, si le vor arde ducand in final la slabire.

Este deci un procedeu asemanator cu un fitness, unii dintre experti au constatat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica. Prin urmare, este mai simplu, mai rapid, apar efecte vizibile imediat.

Daca muschii devin mai fermi, si pielea devine mai ferma. Pe langa tonifiere musculara si arderea grasimilor, prin electrostimulare metabolismul se intensifica, de asemenea, creste gradul de oxigenare al zonei pe care se aplica, si se trateaza cu succes celulita, se atenueaza insomniile, constipatia si stresul.

Aparatul electrostimulator profesional are electrozi si este computerizat, are un microprocesor cu programe presetate, de genul programelor de slabire, de tonifiere, programe anticelulitice, programe de drenaj limfatic, programe de lifting facial, programe de fermitate pentru bust, programe de slabire rapida, programe de slabire abdominala, programe de remodelare corporala, etc.

Revenim sa specificam ca toate programele de mai sus nu necesita medicamentatie, deci nu au efecte adverse, asa cum au toate medicamentele, care fac bine intr-un loc, dar distrug altceva in organism. Acest lucru negativ nu se va intampla prin aparatul de electrostimulare, un aparat profesional, care ofera multe beneficii prin tehnica folosita, fara a fi necesare medicamentele.

Desigur, la recomandarea medicului dumneavoastra, nu puteti renunta la medicamente, dar daca medicul va recomanda acest lucru, veti scapa de durere fara medicamente, dupa una sau mai multe sedinte de electrostimulare profesionista, in cabinete specializate care au un personal calificat, care va explica rolul acestor aparate, care utilizeaza in conditii de maxima siguranta aparatele, astfel orice client va beneficia din plin de efectele acestor proceduri, care de la o varsta, sau in functie de diagnosticul fiecarei persoane, trebuie sa fie folosite cu incredere in puterea lor de vindecare.

Desigur, fiind metode non-invazive, unii se bucura foarte mult ca nu vor avea reactii adverse asupra organismului, altii nu acorda atat de multa incredere, tocmai din acest motiv. Dar daca un medic le explica si daca vor incerca sa faca o sedinta de electrostimulare, vor constata imediat ca nu este doar o poveste, ca exista si aceasta sansa de vindecare fara medicamente.

Este electrostimularea care exista in orice clinica moderna, contribuind cu mare succes la insanatosire, foarte apreciata de majoritatea dintre pacientii care se interneaza pentru recuperare, se vor simti la externare mult mai bine, apeland la asemenea proceduri moderne si utile pentru redarea energiei, deblocarea musculaturii, stimularea proceselor interne, toate printr-un singur aparat foarte util si care trebuie sa fie achizitionat de orice clinica, cabinet medical sau salon.

0 Shares
You May Also Like