In ce scopuri este utila medicina alternativa?

0 Shares
0
0
0

Medicina alternativa ofera o abordare integrata a vindecarii si poate include interventii precum remedii pe baza de plante, reflexologie, chiropractica, suplimente nutritionale, terapie de masaj si acupunctura.

Cu mai multi profesionisti din domeniul medical incepand sa sugereze utilizarea de terapii alternative in combinatie cu tratamentele medicale conventionale, multe studii sunt in curs de desfasurare pentru a examina atat utilitatea si siguranta acestor tratamente non-standard.

Iata in continuare care sunt motivele pentru care foarte multe persoane isi indreapta atentia spre Vegis, de unde achizitioneaza diferite produse pe care le folosesc pentru medicina alternativa.

Cancer

Terapiile alternative de medicamente utilizate impreuna cu tratamentele medicale conventionale pot ameliora unele dintre simptomele cancerului, precum si pot diminua efectele secundare negative ale tratamentelor medicale conventionale. Chimioterapia, desi este eficienta in cresterea ratei de supravietuire a multor pacienti cu cancer, poate produce efecte secundare neplacute.

Unii pacienti cu cancer pot tolera mai bine tratamentele chimioterapeutice atunci cand folosesc un tratament alternativ, cum ar fi acupunctura, pentru a controla efectele secundare precum oboseala, cefaleea, greata, varsaturile, transpiratiile nocturne si durerile.

Sanatate mentala

Medicina alternativa poate fi benefica bunastarii generale a persoanei, deoarece abordarea se concentreaza asupra vindecarii mintii, corpului si spiritului. Metodele de tratament, cum ar fi terapia cu masaj, biofeedback, meditatia si imagistica vizuala, ajuta o persoana sa se relaxeze si sa reduca stresul.

Arta si terapiile muzicale sunt folosite pentru ameliorarea simptomelor depresiei si schizofreniei prin stimularea eliberarii naturale a endorfinelor si opiaceelor ​​in organism, pe langa faptul ca ii ajuta pe indivizi sa renunte la emotii profund reprimate.

Administratia pentru abuzul de substante si pentru serviciile de sanatate mintala subliniaza ca alte abordari alternative pentru sanatatea mintala, cum ar fi dieta si nutritia, terapiile asistate de animale si grupurile de auto-ajutorare, pot fi resurse valoroase pentru imbunatatirea sanatatii mintale.

Durere

Multi oameni se adreseaza terapiilor alternative de medicamente pentru ameliorarea durerii atunci cand tratamentele traditionale nu reusesc sa functioneze. Medicina alternativa ofera, de asemenea, optiuni de tratament persoanelor care nu au acces la clinici de durere in cadrul planurilor lor de asigurari de sanatate.

Cost

Terapiile alternative de medicamente pot fi mai putin costisitoare decat tratamentele medicale conventionale. Cu toate ca unele terapii alternative nu sunt ieftine, multe remedii din plante si alte tratamente naturale costa inca mai putin decat medicamentele si tratamentele pe baza de reteta. Acupunctura si sesiunile de chiropractica pot costa mult mai putin decat tratamentele conventionale de terapie a durerii.

Medicamentele din plante pot fi utilizate pentru tratarea multor tipuri diferite de afectiuni de sanatate, cum ar fi diabetul zaharat, starea de inima, probleme de piele, alergii si probleme respiratorii. Plantele medicinale pot ajuta la tratarea problemei obezitatii si, de asemenea, promoveaza sanatatea buna.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca medicina alternativa poate fi folosita pentru a trata diferite afectiuni, si de cele mai multe ori rezultatele obtinute sunt cu adevarat notabile.

Persoanele interesate de medicina alternativa, la Vegis pot gasi diferite produse naturiste pe care le pot folosi in acest scop, si tot aici pot descoperi foarte multe remedii naturale pentru problemele lor de sanatate.

0 Shares
You May Also Like