Motoarele de cautare si optimizarea Google

0 Shares
0
0
0

Din dorinta de a ne actualiza si promova afacerea din punct de vedere calitativ si cantitativ, optimizarea Google a devenit unul dintre punctele cele mai importante dar si foarte cerute de catre majoritatea antreprenorilor in special specialistilor in optimizare SEO din Timisoara.

Tocmai de aceea, este foarte important sa tineti cont de anumite criterii atunci cand urmeaza sa bifam si acest pas. Iar pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, v-am pregatit cateva criterii de care ar fi bine sa tineti cont atunci cand doriti sa va optimizati site-ul web.

Continutul articolelor

Chiar daca aveti un site creat doar pe baza de imagini sau documente video si audio, tot va trebui sa inserati si cateva cuvinte, fie ca ne referim la un titlu semnificativ sau doar la cateva fraze care sa familiarizeze vizitatorul cu tema paginii dumneavoastra. Astfel, este foarte important sa tineti cont de acest aspect, iar daca nu va descurcati, sa apelati la un specialist in acest domeniu.

In plus, va recomandam ca respectivul continut sa fie si informativ, acersta fiind la mare cautare in zilele noastre. Mai mult decat atat, nu doar publicul va va aprecia munca si investitia, ci si Google, pozitionandu-va site-ul pe primele locuri in topul cautarilor.

Cuvinte-cheie

Probabil unul dintre cele mai banale sfaturi care va pot fi date atunci cand ne referim la optimizarea Google il reprezinta cuvintele-cheie (asa-numitele keywords din limba engleza). Care este scopul lor? Acestea reusesc sa va optimizeze pagina web, in special daca acestea sunt plasate cat mai la inceputul articolelor.

Cu toate acestea, incercati sa nu va incarcati foarte mult articolele cu astfel de cuvinte-cheie, pentru a nu deveni mult prea comercial. In acest sens, va recomandam ca termenii utilizati sa reprezinte aproximativ 5% din totalul de cuvinte al articolului, in sa nu este o regula stricta.

Evidentierea cuvintelor importante

Pe langa faptul ca ofera un aspect vizual mult mai profesional, evidentierea anumitor parti din articol va face orientarea cititorului mult mai facila. Astfel, acesta va putea ajunge la informatia dorita mult mai simplu, fara sa fie nevoit sa citeasca un intreg articol, mai ales daca este foarte lung.

De aceea, recomandarea noastra este aceea de a pune accentul pe lucrurile esentiale din articol, cum ar fi titlul sau subtitlurile utilizate (daca este cazul), dar si a cuvintelor cheie, pentru a facilita optimizarea site-ului web creat. De asemenea, tineti cont si de dimensiunea acestora, raportat la intreg continutul articolului dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like