De ce HTC One A9 se aseamana foarte mult cu iPhone?

0 Shares
0
0
0

Din cate am vazut, am putea spune ca noul HTC One A9 este un telefon care seamana cu iPhone nu doar in ceea ce priveste design-ul, dar si la constructie si look and feel.

Trecand de discutia cine a copiat pe cine, iPhone-ul pentru foarte multi useri reprezinta un etal in ceea ce priveste atat constructia cat si calitatea, iar cei de la HTC au reusit cu brio sa lanseze un telefon care bifeaza toate aceste aspecte.

Pentru cine nu poate trece peste controversele care privesc design-ul, one A9 este un telefon foarte bun. Pe hartie specificatiile sale nu impresioneaza atat de mult, insa noul model se comporta cel putin la fel de bine precum oricare varf de gama care a fost lansat in anul 2015.

In cazul in care detineti deja un A9 si s-a stricat, cel mai bine ar fi sa il trimiteti intr-un service specializat in reparatii telefoane Bucuresti unde veti sti ca telefonul dumneavoastra a ajuns pe cele mai sigure maini si va fi reparat in cel mai scurt timp, la un pret bun.

Dupa cum am mai spus HTC One A9 seamana foarte mult cu un iPhone 6. Oricat de mult incearca cei de la HTC sa convinga publicul ca de fapt A9 vine ca o evolutie din design-ul prototipurilor sale din ultimii ani, in special cu referire la primul One care a stat la randul sau la baza unor “inspiratii de design pentri iPhone, este foarte greu cand vezi toate aceste modele altaurate si sa nu obseri asemanarile pronuntate cu smart device-urile de la Apple.

De la spatele sau plat, colturile rotunjite la inelul cormat al camerei principale care iese in relief, la gaurle perforate care stau la baza difuzorului. De la senzorul pentru amprente care este pozitionat pe fata telefonului, sub touchscreen, la sticla de tip 2.5 care inveleste modelul si coboara destul de subtil spre marginile modelului si pana la variantele de culori existente pe piata.

Da, am putea spune ca A9 seamana extraordinar de mult cu un iPhone, dar nu doar la design ci si la look and feel, iar acest lucru reprezinta, practic, unul dintre plusurile cele mai mari ale telefonului.

HTC nu este prima companie ce cauta sa se apropie cat mai mult de Apple prin design, dar am putea spune ca HTC

One A9 se simte mult mai bine in mana comparativ cu un iPhone 6/6w si chiar mult mai bine in anumite privinte.
Calitatea constructiei este minunata, prezentant detalii specifice modelelor HTC. Pentru cei care apreciaza design-ul minimalist propus de iPhone si constructia sa premium, dar si-ar dori un iPhone cu sistem software Android, HTC reprezinta solutia cea mai buna.

Acest telefon prezinta specificatii precum: procesor de timp Qualcomm Snapdragon de 617 Octa core si GPU Adreno 405. Tot acest ansamblu este sustinut de memoria RAM de 2 GB.

Spatiul intern de stocare este de doar 16 GB, insa acesta se poate extinde cu ajutorul unei cartele microSD. Display-ul prezinta o diagonala de 5 incji si este AMOLED FULL HD fiind invelit in Corning Gorilla Glass 4.

0 Shares
You May Also Like