Cum se remediaza butonul Lock/Power de catre Apple?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti o problema la butonul Lock/Power (Adormire/Trezire) la modelele de iPhone 5, Apple ofera cateva remedieri posibile:

Se introduce numarul de serie al dispozitivului iPhone 5 pentru a se verifica daca se califica pentru program, iar la un Centru de reparatii Apple, se efectueaza inlocuirea mecanismului butonului Lock/Power (Adormire/Trezire). Acest proces dureaza insa aproximativ 4-6 zile.

Faceti backup al datelor si stergeti continutul si setarile inainte de a aduce iPhone-ul la centru, prin urmatorii pasi: in iTunes sau iCloud, se opreste functia Gasire iPhone, si din Configurari > General > Resetati > Stergeţi continut si configurari. In cazul in care pe iPhone-ul dumneavoastra, se executa iOS 6 sau iOS 7, faceti upgrade la iOS 8 dupa inlocuirea butonului Lock/Power (Adormire/Trezire).

Se poate ca Apple sa restrictioneze operatiile de reparatii la tara de achizitionare originala. Programul Apple acopera modelele iPhone 5, si de aceea va verifica smartphone-ul dumneavoastra, pentru a vedea daca se califica in acest program.

Dar iata cum puteti sa incercati singuri: apasati butonul Lock/Power (Adormire/Trezire) pentru a bloca iPhone-ul, astfel display-ul va ajunge in modul adormire, economisind bateria si impiedicand orice reactie, in continuare se pot primit apeluri telefonice, mesaje, alarme, notificari.

Iphone-ul se blocheaza automat, daca nu se atinge ecranul timp de un minut. Se ponreste iPhone-ul, tinand apasat butonul Lock/Power (Adormire/Trezire) pana la aparitia logo-ului Apple, apoi se deblocheaza iPhone-ul, apasand fie butonul Lock/Power (Adormire/Trezire), fie cel principal, apoi se trage glisorul, se opreste iPhone-ul, tinand apasat butonul Lock/Power (Adormire/Trezire) pana cand apare cursorul si se trage acest cursor.

Orice service gsm Bucuresti va poate consilia in aceasta incercare de a trimite spre Apple iPhone-ul dumneavoastra pentru a remedia butonul Lock/Power (Adormire/Trezire) sau poate incerca sa remedieze acest buton prin solutiile proprii, care sunt de fapt destul de asemanatoare cu cele de la Apple.

Butonul Lock/Power (Adormire/Trezire) este un buton esential in functionarea oricarui smartphone, avand functionalitatea de a bloca sau de a permite accesul la functiile oricarui telefon mobil, deci daca apar probleme legate de functionarea acestui buton, este dificil sa mai puteti utiliza telefonul, deci apare o problema foarte serioasa, care trebuie imediat remediata.

In service gsm sau prin Apple, se poate reda functionarea din fabrica a acestui buton esential, care face legatura cu pornirea si oprirea telefonului, de aici si denumirea de „Adormire” sau „Trezire”.

Desigur, solutiile oferite de reparare vor pune din nou in functiune iPhone-ul dumneavoastra, cu garantia lucrarilor efectuate pe termen precizat intr-un contract de post-garantie, astfel veti fi asigurat ca reparatia butonului este eficienta in timp si daca mai apar alte erori le puteti remedia in acelasi service gsm sau Apple.

In final butonul reparat este perfect viabil, si poate fi utilizat in cele mai bune conditii, in scopul unei porniri sau opriri rapide a iPhone-ului dumneavoastra, care nu se va mai bloca si va permite conectarea sau deconectarea din meniurile de baza rapid, pastrand astfel parametrii din fabrica pe care orice posesor de smartphone-uri doreste sa ii pastreze de-a lungul utilizarii gadgeturilor.

0 Shares
You May Also Like