Cele mai frumoase tipuri de brazi artificiali de Craciun

0 Shares
0
0
0

Un brad artificial de Crăciun achiziționat din magazinul online BraziCraciun.net, este o frumusețe elegantă care strălucește cu lumini multicolore. Un brad artificial de calitate poate crea această magie, o atmosferă unică de sărbătoare.

În fiecare an, din ce în ce mai multe familii sunt capturate de brazii artificiali de Crăciun și de asemenea, te pot servi mulți ani cu frumusețea lor. Poate fi pin, brad, molid albastru sau molid comun, cu sau fără conuri, cu becuri multicolore încorporate în crenguțe.

Culoarea bradului artificial poate fi oricare, de la verde deschis la smarald închis. Există de asemenea, modele în nuanțe de auriu și argintiu, alb și roșu, pentru fiecare gust și culoare.

Brazii artificiali de Crăciun au un design diferit. Unele specii au un design articulat și se dezvăluie ca o umbrelă, alții sunt realizați cu ramuri amplasate pe suport. Brazii artificiali de Crăciun în general sunt realizați din PVC și sunt foarte asemănători cu brazii reali.

Modelele cu ac moale sunt fabricate din polipropilenă și fiecare crenguță este turnată într-o matriță specială separată. Brazii artificiali de Crăciun moderni au fost realizați pe cât posibil, să arate cu cei vii.

De asemenea, au un trunchi ușor mai subțire decât de obicei, precum și ramuri cu ace subțiri și poate să arate ca molidul și pinul. Diferența dintre ele constă în faptul că la unul ramură este mai subțire, mai ales în partea de sus, iar coroana este mai groasă, deși nu foarte magnifică.

Brazii artificiali de Crăciun – Caracteristici

În majoritatea cazurilor, brazii cu ace verzi pot fi găsiți în magazinul online BraziCraciun.net, dar uneori poți cumpăra și modele cu o coroană albastră sau albă imitând zăpada. Un aspect destul de interesant, este molidul albastru, cu un aspect foarte realist.

Produsele cu un preț peste nivelul mediu pot fi adesea achiziționate cu elemente de decor frumoase care facilitează foarte mult decorarea lor.  Produsul de înaltă calitate nu va mirosi niciodată urât. Oficial, producătorii declară că perioada de valabilitate este de 5-7 ani, dar de fapt se dovedește că poate fi folosit timp de 10 ani sau mai mult.

Cele mai accesibile sunt modelele din PVC. Brazii artificiali de Crăciun din aluminiu și cei optici sunt destul de rari. Acest lucru se datorează faptului că producția lor necesită investiții financiare mai serioase și este un proces destul de dificil. În medie, un brad artificial de Crăciun poate varia de la 500 g la 20 kg, și cu cât bradul luxuriant este mai mare, cu atât această greutate va fi mai mare. Bradul de Crăciun poate avea înălțimi complet diferite, minimul fiind de obicei de aproximativ 25 cm și maximul de 12 m.

Brazi de Crăciun cu LED

Astfel de brazi sunt denumiți luminoși, au un cadru din oțel durabil, iar acele sunt realizate din folie de PVC. Acele sale sunt fire LED țesute care sunt distribuite uniform în bradul artificial de Crăciun. Când este desfăcut, vârfurile ramurilor încep să se reverse în diferite culori Rainbow.

Brazii de Crăciun cu LED pot fi adesea văzuți ca un decor pentru mall-uri sau magazine de cartier, dar pot fi instalați și acasă. Nu au nevoie de decorațiuni suplimentare și arată foarte frumos. Dacă decideți să cumpărați doar un astfel de brad, este important să-l cumperi din magazinul online BraziCraciun.net.

0 Shares
You May Also Like