4 aplicatii pentru a asculta muzica gratuita pe telefon

0 Shares
0
0
0

Asadar, desi optiunile de a asculta muzica de pe telefonul mobil sunt din ce in ce mai multe, le evidentiem in aceasta lista pe cele mai populare si eficiente, care au chiar optiunea de a fi gratuite pentru o vreme sau la nesfarsit.

De asemenea, vom evidentia punctele forte ale fiecaruia dintre ele pentru a face selectia si mai usoara.

Cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica gratuita pe telefon

  • Spotify
  • Apple Music
  • Muzica Google Play
  • Deezer

 

  1. Spotify

Fara indoiala, cel mai cunoscut dintre toate, cel putin in aceasta regiune a lumii. Stim ca exista o versiune gratuita si una premium si ca printre diferentele dintre cele doua este ca nu platim pentru serviciu, trebuie sa ascultam cateva secunde de reclame din cand in cand, la fel ca la radio.

Avem, de asemenea, ca utilizatorii Spotify Premium pot descarca muzica pentru a asculta offline si au acces la liste de redare mai personalizate, create automat pe baza gusturilor lor obisnuite.

Avantaje: Chiar daca sunteti un utilizator gratuit, veti avea acces la catalogul imens al aplicatiei, care este in continua extindere, deoarece chiar si artistii mai putin cunoscuti de astazi isi incarca muzica pe aceasta platforma.

Exista mai multe posibilitati de a gasi trupe independente aici decat in ​​cazul altor concurenti. La fel, merita mentionat calitatea audio a melodiilor, care este de obicei foarte buna. In acelasi mod, listele de redare reprezinta o alta atractie in favoarea: va puteti crea propriul si va puteti bucura de altii. Cumpara si o husa iPhone pentru telefonul tau.

  1. Apple Music

Este propria platforma a celebrei companii fondata de Steve Jobs. Stim cu totii despre standardele inalte de calitate ale produselor, asa ca putem transfera acesti parametri in acest program care pot fi folositi gratuit timp de trei luni.

Avantaje: Adevarul este ca va functiona mult mai bine pe dispozitivele marca Apple, de exemplu pe iPhone-uri dintr-o gama diversa si cu atat mai mult daca aveti muzica in biblioteca iTunes. In acest caz, va va permite sa ascultati aleatoriu melodiile sincronizate din biblioteca personala, ceea ce nu poate fi realizat pe Spotify.

Un alt avantaj este ca anumiti artisti fac lansari exclusive prin Apple Music.

  1. Muzica Google Play

Din aceasta aplicatie, extrem de compatibila cu sistemul de operare Android, puteti cumpara melodii si le puteti incarca direct pe un cloud si apoi le puteti accesa fara a le descarca si pur si simplu apasandu-le „redare”. In acest caz, perioada de incercare gratuita este de o luna.

Avantaje: Tocmai faptul ca puteti incarca singuri melodiile in baza de date a aplicatiei si, astfel, putem avea la dispozitie 50.000 de melodii, pentru a asculta de oriunde cu acces la internet, fara a ocupa spatiu suplimentar pe dispozitivul nostru. Aici puteti crea, de asemenea, liste de redare si puteti primi recomandari in functie de preferintele noastre.

  1. Deezer

Multi il indica ca fiind cel mai asemanator cu Spotify in ceea ce priveste interfata si aspectul sau. In acest caz, va exista, de asemenea, optiunea de a fi un utilizator gratuit sau premium si exista, de asemenea, o personalizare a recomandarilor pe masura ce se asculta mai multa muzica, deoarece algoritmii sunt astfel mai precisi cand ne captam gusturile.

Avantaje: Utilizarea sa usoara si optiunea sa de a descarca piese si a le asculta offline, in cazul in care aveti un cont premium.

0 Shares
You May Also Like