Cele mai bune metode pentru a avea o fata perfecta

0 Shares
0
0
0

Persoanele care merg la salon pentru a avea o fata perfecta, beneficiaza de tratament cu lupa cosmetica pentru a obtine un ten fara cusur. Exista mai multe moduri prin care sa obtineti fata perfecta si noi vi le vom explica in cele ce urmeaza.

Combinati mai multe solutii si tratamente in functie de tipul vostru de piele. Atunci cand pielea este uleioasa, incercati sa va curatati fata mai des. Cand pielea este uscata, hidratati-o usor. Cand pielea este sanatoasa, continuati sa o spalati frecvent pentru a mentine echilibrul.

Spalati-va pielea delicat. Utilizati un produs de curatare care se bazeaza pe tipul de piele (pielea grasa, pielea combinata, pielea uscata). Evitati sa utilizati substante de curatare dure care indeparteaza uleiurile naturale de pe piele. Produsele chimice cum ar fi acidul salicilic si peroxidul de benzoil pot provoca iritatii si pot perturba echilibrul de hidratare al pielii. Incercati sa utilizati mai multe antibacteriene naturale, cum ar fi mierea sau ovazul.

Ca regula generala, o spuma de fata sau o spalare cu gel functioneaza cel mai bine pentru pielea grasa. O  crema hidratanta functioneaza cel mai bine pentru pielea uscata si o intretinere cu acid salicilic sau peroxid de benzoil poate ajuta la eliminarea acneei.

Puteti folosi o multitudine de ingrediente naturale – multe dintre acestea chiar si  din propria casa – care vor curata, exfolia si hidrata pielea.

Evitati spalarea fetei cu sapun. Substantele chimice dure pe care le contin multe sapunuri sunt utile pentru curatarea pielii, dar nu pentru a o proteja. In timp ce acest lucru functioneaza perfect pentru restul corpului, pielea de pe fata este mult mai delicata si poate incepe cu usurinta sa arate deteriorata. In schimb, investiti intr-o spalare de inalta calitate a fetei.

Pielea ta este acida, in timp ce sapunul este bazat pe substante alcaline. Bariera naturala a pielii este formata din acid. Cand scala pH-ului arata 7, este neutra. Orice valoare sub 7 este acid, iar orice peste 7 este alcalin. Balanta pH-ului pielii este, in general, intre 4 si 6,5, chiar si atunci cand pielea este foarte uleioasa.

Sapunul, pe de alta parte, este extrem de alcalin si merge spre cealalta extrema. Deci, daca utilizati sapun pe piele, va perturba echilibrul pH-ului si  mantaua acida, si va afecta pielea.

Curatati-va fata in fiecare dimineata si in fiecare noapte. Clatiti cu apa calda si cu un produs delicat de curatare a fetei. Utilizati-va mainile si o carpa curata pentru a curata usor pielea. Urmati acesti pasi:

Clatiti pielea cu apa calda pentru a deschide porii si a adauga umiditate.

Spalati usor fata cu varfurile degetelor folosind miscari mici, circulare.

Aplicati mai multa presiune pe frunte, pe nas, pe obraji si pe barbie.

Folositi suficienta presiune pentru a indeparta murdaria si pielea moarta. Clatiti fardul de fata si repetati numai cu apa si dischete demachiante.

Aplicati apa rece pentru o clatire finala pentru a inchide porii. Pielea  trebuie sa fie stralucitoare si putin roz. Aplicati un hidratant si ati terminat.

La final aplicati o  crema impotriva acneei. Combinatia poate ajuta la mentinerea porilor curati.

0 Shares
You May Also Like