Tot ce trebuie sa stii despre criolipoliza

0 Shares
0
0
0

A avea un corp perfect sau aproape perfect, cu siguranta poate sa reprezinte o misiune extrem de complicata pentru foarte multe femei.

Unele femei si-ar dori sa mearga constant la sala de sport pentru a-si modela corpul, insa timpul nu le permite acest lucru, avand un program foarte incarcat cu locul de munca plus alte activitati in fiecare zi.

Exista femei care chiar si daca merg la sala de cate 3-4 ori pe saptamana, totusi nu reusesc sa isi modeleze corpul dupa cum si-ar dori, astfel ca se vad puse in situatia de a cauta cateva solutii ideale pentru o remodelare corporala perfecta.

Multe femei care isi doresc o remodelare corporala trec pragul unui centru de infrumusetare care foloseste un aparat criolipoliza in acest sens.

Un astfel de aparat este compus dintr-un dispozitiv in care se gaseste incorporat softul special, plus o sonda similara cu cea ecografica, aceasta avand rolul de a aspira stratul de grasime de sub ea, precum un vacuum.

Cu un asemenea aparat se pot trata mai multe suprafete ale corpului, acolo unde este localizata grasimea, iar sonda reuseste sa localizeze grasimea si sa o aduca treptat la temperatura de -3 grade celsius.

Aceste depozite de grasime fiind expuse intre 5 si 20 de minute la o asemenea temperatura scazuta, intr-un numar de cateva sedinte, vor avea efecte spectaculoase. Celulele grase se vor dezintegra, iar apoi in mod natural ele vor fi eliminate prin procesele metabolice.

Este foarte important de mentionat faptul ca femeile pot sa apeleze oricand la un asemenea tratament de remodelare corporala, pentru ca tratamentul nu este dureros. Nu se va simti nici un fel de durere in timpul tratamentului. Tratamentul nu necesita nici macar anestezie.

Mai mult decat atat, dupa finalizarea tratamentului, femeile isi pot relua activitatea fara nici un fel de probleme, dat fiind faptul ca un astfel de tratament nu necesita nici macar o jumatate de zi de recuperare.

Femeile care isi doresc, dupa ce ies de la sedinta de tratament, pot sa mearga linistite la cumparaturi, la sala de sport, sau chiar si la piscina atunci cand afara este foarte cald.

In urma tratamentului, corpul va avea numai de castigat, iar efectele secundare vor lipsi cu desavarsire, asa ca femeile au toate motivele din lume sa opteze pentru un astfel de tratament de remodelare corporala.

Un alt amanunt care conteaza extrem de mult, este acela ca nici inainte de inceperea tratamentului, si nici dupa finalizarea acestuia nu exista restrictii, precum in cazul unor alte tratamente de remodelare corporala.

Ce conteaza iarasi foarte mult, este faptul ca in urma unei singure sedinte, doamnele si domnisoarele care nu sunt tocmai multumite de talia lor, pot ajunge sa piarda intre 3 si 15 centimetri din zona taliei, iar dupa 3 sedinte se pot pierde lejer 2-3 masuri la fusta sau la pantaloni.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii pe care femeile ar trebui sa le cunoasca despre aceasta solutie de remodelare corporala care poarta denumirea de criolipoliza.

 

0 Shares
You May Also Like