Cauzele defectarii balamalelor la laptop

0 Shares
0
0
0

Balamale laptop reprezinta componente extrem de importante ale laptopului. Aceste elemente cheie fac legatura intre carcasa si capacul display-ului. Fiind la imbinari, acestea se pot rupe sau sparge, mai ales in urma socurilor sau utilizarii excesive a acestora.

Atunci cand aceste balamale de laptop se defecteaza se poate intampla sa afecteze si carcasa, situatie in care daca nu se poate repara, va trebui inlocuita si carcasa laptopului.

Exista numeroase cauze ale defectarii balamalelor. Acestea se defecteaza de cele mai multe ori, din cauza griparii, care apare atunci cand ele nu au fost unse si curatate corespunzator. Griparea face ca balamalele sa se miste mult mai greu astfel utilizatorul fiind nevoit sa aplice mai multa forta in momentul cand deschide capacul laptopului.

Odata cu trecerea timpului, balamalele laptopului pot sa se slabeasca datorita unei utilizari excesive, iar in cazul unei cazaturi a acestuia pot chiar sa se rupa. Cele mai multe balamale sunt extrem de rezistente ele fiind in stare perfecta de functionare chiar si dupa o perioada maiĀ  lunga de utilizare.

Chiar si in aceste conditii exista posibilitatea ca aceste balamale sa se strice. Consecintele acestui fapt duc de cele mai multe ori la lasarea balamalelor, craparea sau chiar ruperea acestora, ce poate avea drept consecinta stricarea ecranului sau functionarea acestuia necorespunzatoare. Bineinteles ca inlocuirea acestora trebuie facuta de un service specializat in reparatii laptopuri.

Cele mai multe service-uri nu au piese pe stoc deoarece nu se ocupa de obicei cu vanzarea acestora, de aceea solutia cea mai buna este sa achizitionati dumneavoastra produsele. Foarte multi dintre cei care au nevoie de o reparatie la laptop nu au timpul necesar sa caute prin magazinele clasice piesele necesare, asa ca apeleaza la numeroasele magazine online care comercializeaza astfel de piese.

Dintre aceste magazine online se remarca Mentor-Market.ro, un magazin specializat pe comercializarea unor produse variate de IT, printre care si componentele si piesele de laptop. Printre numeroasele piese pentru laptop sunt comercializate si balamalele pentru acestea. Balamalele fac legatura intre ecranul laptopului si carcasa acestuia, in cazul ruperii ajungandu-se la probleme mult mai mari.

De aceea magazinul Mentor-Market.ro va pune la dispozitie o gama foarte mare de modele de balamale de la numerosi producatori importanti de laptopuri. Printre acestia putem sa amintim, Acer, Asus, Apple, Compaq, Dell, HP, Compaq HP, IBM, Lenovo, Sony, Toshiba.

Aceste firme isi respecta intotdeauna clientii si de aceea le-au pus la dispozitie acestora numeroase oferte de piese si componente produse chiar de propriile lor companii. Multi clienti doresc ca in cazul reparatiei propriului laptop sa se foloseasca piese originale si de aceea cei mai multi producatori de laptopuri comercializeaza si piese de rezerva pentru clientii interesati. Magazinul Mentor-Market.ro vinde la preturi foarte avantajoase balamale pentru laptop. Acestea sunt comercializate la preturi care se invart in jurul sumei de 90 de Ron. Deci putem spune ca din acest punct de vedere pretul nu este un impediment mare in achizitionarea acestor produse. Mentor-Market.ro vinde aceste piese pentru persoane fizice, cat si pentru revanzatori persoane juridice.

0 Shares
You May Also Like