Ce trebuie sa stiu despre service-urile care repara iPhone?

0 Shares
0
0
0

Sectiunea pentru support prezentata de catre site-ul Apple, prezinta foarte multe articole care sunt destul de folositoare pentru persoanele care se confrunta cu diverse probleme sau sunt nelamuriti cu anumite aspecte legate de functionarea iPhone-ului.

In cazul in care ati citit cu mare atentie toate aceste articole, dar inca mai ai nevoie de sfaturi pentru a rezolva probelemele telefonului, cel mai indicat ar fi sa contactezi staff-ul printr-un email sau telefonic. De asemenea, tot ceea ce putem face este sa va spunem ca cel mai sigur si profesionist loc une v-ati putea repara telefonul cu incredere este un service Gsm.

In cazul in care ati achizitionat telefonul dintr-un magazin online, iar acesta inca se afla in garantie, l-ati putea returna pentru reparare sau pentru o eventuala inlocuire conform clauzelor contractului.

Multa lume se intreaba cat poate fi tinut un telefon intr-un service si care este perioada legala a tinerii unui telefon intr-un sevice. In cazul in care serive-ul ales are un Apple provider autorizat, puteti sa il contactati pe acesta pentru a cere informatii atat despre garantie cat si de timpul in care telefonul va fi reparat. In acest mod puteti proceda si in cazul in care telefonul a fost achizitionat printr-un intermediar.

Este important sa stiti, de asemenea, ca perioada legala a tinerii unui telefon in service este de 5 zile, iar aceasta se poate mari in functie de lucrari. De asemenea, intr-un service gsm, aceasta perioada va fi respectata.

De asemenea, multi detinatiori de iPhone se intreaba daca datele de pe smartphone vor fi pastrate in urma repararii. De obicei nu deoarece in trimpul proceselor legate service toate datele vor fi sterse. Totusi, ar trebui sa te asiguri ca faci un back-up al fisierelor importante stocate din memoria device-ului sau utilizeaza memory stick-ul inclus.

De asemenea, fa aceste lucruri inainte de a trimite telefonul intr-un service. Totusi, daca nu sti sa faci un back-up poti pastra informatia cu ajutorul unor aplicatii precum iCloud sau iTunes. Ar trebui sa va spunem, totusi, ca service-urile Apple sau oricare alt service autorizat nu raspund de pierderea informatiei din timpul servisarii si nu sunt oferite servicii pentru transferul datelor.

In cazul in care apelati direct la service-urile Apple, staff-ul va poate schimba telefonul cu un alt model complet nou sau un alt model echivalent in performanta cu telefonul dumneavoastra.

Dupa ce telefonul dumneavoastra a revenit dintr-un service, probabil ca va prezenta un nou sistem software cu update-uri facute la zi comparativ cu sistemul care era instalat pe telefon in momentul in care l-ati trimis in service.

De asemenea, va trebui, in acest caz, sa accesezi aplicatiile pentru stocare pentru a restaura datele in cazul in care ati facut backup. Daca nu ati facut acest lucru, va trebui sa realizati update-urile neceseare pentru fiecare aplicatie din App Store pentru a va asigura compatibilitatea acestora cu noul sistem instalat.

Daca doriti sa experimentati fiecare aplicatie achizitionata prin intermediul App Store, ar trebui sa verificati daca aceasta are si update-uri disponibile care ar putea fi descarcate. E bine de stiut ca de cele mai multe ori aceste update-uri pot rezolva anumite bug-uri.

0 Shares
You May Also Like