Ce nu trebuie sa iti lipseasca intr-o situatie de urgenta?

0 Shares
0
0
0

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii intalnesc cel putin o data in viata o situatie limita, fie ca este vorba de un posibil atac unde este nevoie de autoaparare fie ca este vorba de o situatie unde un hazard natural instaureaza haosul, o lanterna LED poate fi de un real ajutor.

In cazul celor care au ca job instaurarea sigurantei publice, esential este sa detina echipamente de iluminat performante, astfel incat sa poata face fata tuturor scenariilor de urgenta. Alegerea unei lanterne LED  se bazeaza practicitate si eficienta, necesar sa detina butoane on/ off,  sa fie usor de manipulat si sa beneficieze de o capacitate de iluminare foarte buna.

Exista situatii urgente cand un cutremur poate determina caderea curentului, moment in care supravietuirea depinde si de detinerea unei Lanterne LED de calitate. Pentru astfel de situatii-limita, lanterna LED trebuie sa fi capabila sa furnizeze un fascicul luminos cu putere de acoperire larga, sa aiba o autonomie mare si moduri de semnalizare  tip SOS sau Strobe.

O alta situatie in care intunericul iti poate crea probleme, iar Lanterna LED este esentiala, este situatia in care pe lanterna-intro-situatie-de-urgentatimp de noapte, in trafic ti se poate defecta autoturismul, iar zona sa fie prost iluminata sau chiar deloc iluminata public.

Astfel, Lanterna LED este necesar sa beneficieze de mai multe tipuri de iluminare, de preferat sa detina functie SOS si sa aiba o autonomie mare, in cazul in care trebuie sa astepti ajutor, sau repararea masinii dureaza, sa fie capabila sa te serveasca pe toata durata situatiei.

Destinate acestor situatii limita, sunt recomandate in general Lanterne LED de mici dimensiuni, usoare,  ce pot fi cu usurinta transportate, dar care in ciuda dimensiunilor reduse sunt dotate cu fascicule luminoase puternice, iar materialele dure din care sunt realizate pot sa transforme lanternele chiar si in obiecte ce servesc la autoaparare.

0 Shares
You May Also Like