Ce trebuie să faci dacă nu poți descărca jocuri de pe Google Play

0 Shares
0
0
0

Aplicațiile sunt cele care fac ca smartphone – urile să fie interesante. Ele demonstrează întregul potențial și fac viața mai organizată sau mai distractivă. În general, descărcarea de aplicații sau jocuri de pe Google Play este ușoară, dar uneori este posibil să întâmpini o problemă și în acest caz, să ai nevoie de specialiștii de la reparații telefoane.

Dacă ai încercat să descarci ceva din Magazinul Google Apps, dar nu ai reușit, trebuie să faci primul și cel mai logic pas, să te asiguri că dispozitivul pe care încerci să descarci aplicația în cauză, a adăugat un Cont Google.

Dacă da, caută mai multe informații despre ce trebuie să faci, iar dacă nu poți face acest lucru, mergi la ServiceGSM pentru reparații telefoane.

Verifică dacă ai vreo problemă cu conexiunea la internet

Este posibil să nu poți descărca o aplicație din Google Play, deoarece în prezent nu ai o conexiune la internet. Mai întâi, verifică dacă ai activat Wi-Fi sau datele tale mobile din meniul Setări (submeniul Rețele prin cablu și wireless) și încearcă să încarci o pagină în browserul tău mobil.

Dacă pagina se încarcă fără probleme, dar tot nu poți descărca aplicații, mergi la firma de reparații telefoane.

Verifică dacă ai suficient spațiu liber

Verifică dacă ai spațiu liber pe telefon pentru a instala noi aplicații. Din meniul Setări, accesează Stocare și acolo vei vedea cât spațiu ai. Dacă ai mai puțin de 10%, probabil că este mai bine să ștergi unele aplicații sau jocuri pe care nu le mai folosești.

Introdu lista de aplicații de pe dispozitivul tău mobil și fă clic pe butonul „Dezinstalare” pe fiecare aplicație pe care nu mai dorești să o utilizezi. Dacă totuși nu te descurci, va trebui să mergi la ServiceGSM pentru a face acest lucru.

Șterge memoria cache și datele

Uneori, problema descărcării conținutului de pe Google Play poate fi rezolvată prin ștergerea memoriei cache și a datelor din Google Play sau în propriul manager de descărcare. Iată cum funcționează: șterge memoria cache din Google Play făcând diverse acțiuni, apoi fă clic pe fiecare dintre cele două opțiuni: șterge memoria cache și șterge datele. Cu siguranță vei avea nevoie de reparații telefoane pentru a face acest procedeu.

Verifică dacă utilizezi cea mai recentă versiune Google Play

Uneori, problema se află chiar în magazinul Play. Adesea, atunci când nu poți descărca ceva, motivul este că nu folosești cea mai recentă versiune de Play. Pentru a verifica acest lucru, accesează mai multe setări specifice și dacă totuși nu te pricepi, cel mai bine este să mergi la firma de reparații telefoane.

Verifică dacă ai toate actualizările de sistem instalate

Uneori nu Google Play, ci sistemul de operare este problema. Acesta ar putea fi neactualizat. Pentru a verifica dacă aceasta este problema trebuie să mergi neapărat la firma de reparații telefoane ServiceGSM.ro.

Fie că ești nou în Android și ai nevoie de câteva jocuri noi, pentru a începe să îți construiești biblioteca pe Google Play, mergi la firma de reparații telefoane pentru a face procesul de descărcare cât mai corect.

0 Shares
You May Also Like