Ce Macbook ar trebui sa cumpar?

0 Shares
0
0
0

Incepeti noul an universitar si aveti neaparata nevoie de un laptop, insa bugetul va cam restrange posibilitatile? V-ati gandit la achizitionarea de laptopuri refurbished?

Daca acest gand v-a trecut prin minte, atunci puteti arunca o privire pe Diabloscomputer.ro, pentru a vedea o gama variata si extrem de accesibila de laptopuri refurbished.

Va confruntati cu decizia de a achizitiona un Macbook insa nu v-ati hotarat inca ce sa alegeti? Oricare ar fi lucrurile la care va ganditi atunci cand vine vorba de un Macbook, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a simplifica intelegerea cu privire la aceasta familie de laptopuri, astfel incat sa luati o decizie informata. Prin urmare, haideti sa vedem impreuna ce este un Macbook.

Un Macbook este un fel de notebook Macintosh, acel tip de computer produs de Apple. Deci, este versiune de laptop produsa de Apple. Primul model de Macbook a luat piata cu asalt in 2006. Acesta a fost conceput ca un dispozitiv ce avea menirea de a inlocui modelele anterioare de Apple iBook, precum si modelele de notebook-uri Powerbook.

De atunci, acesta a evoluat la trei modele diferite. Primul Macbook introdus de Apple a fost Macbook Pro. Apoi, cateva luni mai tarziu a luat nastere Macbook. Cativa ani mai tarziu, faimosul si popularul Macbook Air a fost dezvoltat, acesta fiind un fel de cireasa de pe tort.

Macbook-ul reprezinta un dispozitiv orientat catre utilizatorul tipic, care lucreaza acasa si este cel mai ieftin produs din familia Apple Mac. Pe de alta parte, Macbook Pro a fost produs special pentru utilizatorii experimentati si este cel mai scump dispozitiv din aceasta serie de laptopuri.

Macbook Air reprezinta cel mai subtire si mai usor dispozitiv dintre cele trei si este conceput pentru cei care sunt in mod constant in miscare si care au nevoie de un laptop care sa ofere o mare mobilitate.

Vom face acum o comparatie intre cele trei modele de notebook-uri Macbook.

Procesor
Macbook – a fost lansat initial cu un procesor Intel Core Duo, ultimul model produs suportand un procesor Intel Core 2 Duo.
Macbook Pro – prezinta procesoarele Intel Core i5 si i7.
Macbook Air – la fel ca Macbook Pro si ultimul model prezinta aceleasi tipuri de procesare: Intel Core i5, respectiv i7.

Memoria RAM
In ceea ce priveste memoria RAM, Macbook vine cu memorie de la 2 GB pana la 4 GB, Macbook Pro prezinta memorie cuprinsa intre 4 GB si 16 GB, in timp ce Macbook Air intre 4 GB si 8 GB.

Dimensiunea si capacitatea hard-ului
Macbook poate fi upgradat pana la o capacitate de 500 GB. Macbook Pro, in functie de model, poate fi upgradat pana la 1TB sau 758 GB Flash Storage. In privinta lui Macbook Air, in functie de model, acesta poate avea o capacitate de 64 GB sau poate fi upgradat pana la 512 GB SSD Flash Storage.

Dimensiunea ecranului
In privinta dimensiunii ecranului, aceasta variaza in functie de fiecare model. Astfel, Macbook prezinta un ecran de 13.3 inci, Macbook Pro este disponibil in 13, 15 si 17 inci, iar Macbook Air prezinta un ecran de 11 si 13 inci.

0 Shares
You May Also Like