Ce avantaje prezinta o pompa tip submersibila ?

0 Shares
0
0
0

O pompa submersibila multietajata reprezinta un dispozitiv de pompare a apei de la o anumita adancime spre suprafata, insa care beneficiaza de un anumit accesoriu in plus fata de pompele submersibile obisnuite. Aceasta este dotata in anumite cazuri cu un sistem de palete care usureaza modul de functionare, facand astfel ca pompa sa fie mult mai eficienta si mai fiabila.

Acesta este si cazul uneia dintre cele mai bune pompe de acest tip de pe piata, si anume modelul Jar 3-90 de la Tricomserv, o pompa submersibbila multietajata care poate fi gasita in magazinele de profil precm www.pompe-submersibile.com.ro .

Acest tip de pompa  poate fi utilizat fara probleme in cazul captarii apei din puturi forate de 3″, si este destinat in acest caz strict functionarii pentru ape curate.

Aceste pompe prezinta mai multe avantaje, pe langa faptul ca sunt produse durabile, fabricate in Romania, care prezinta deci o siguranta si o calitate pe care oricine dintre noi o va aprecia.

Vorbim aici despre o pompa submersibila realizata in mod majoritar din inox, un material care se comporta foarte bine la coroziune si la actiunea a diverse substante chimice, fiind exact materialul de care o pompa submersibila poate avea nevoie. Din inox sunt realizate urmatoarele componente: axul pompei, carcasa pompei dar si carcasa motorului.

Polimerii, materialele care au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate se regasesc in componenta rotoarelor si a deflectoarelor, iar corpul de refulare al pompei este din cupru. Cablul de alimentare are o lungime de 1,5 metri, iar numarul de porniri – opriri efectuate in decurs de o ora este de 20.

Inaltimea maxima de ridicare a apei este de 92 de metri, iar diametrul pompei este de 74 de milimetri. Temperatura maxima a lichidului pompat nu trebuie sa depaseasca valoarea de 30 de grade, iar lichidul trebuie sa fie curat, fara particule, fara fibre, fara murdarie.

Acest tip de pompa multietajata poate deservi o locuinta de tip unifamilial in care locuieste o familie normala formata din circa 4-5 persoane, si fiind o pompa cu autoamorsare nu prezinta necesitatea de a avea un operator specializat in cazul montarii sau a exploatarii.

Pompa se poate instala cu usurinta, iar acest lucru va necesita doar studierea cartii tehnice a produsului, sau eventual o discutie prealabila cu un specialist in domeniu precum cei de la www.pompe-submersibile.com.ro.

Aceste lucruri ne pot ajuta foarte mult deoarece este in interesul nostru sa cunoastem informatiile ce tin de buna functionare a unui astfel de produs care sa ne permita sa ne bucuram de beneficiile apei si de caracteristicile acesteia, cu ajutorul unui produs cu adevarat de calitate.

https://www.youtube.com/watch?v=_PdeDmN8Uuo

Piata produselor de acest tip este diversa si intr-o perpetua dinamica. Noi modele apar in fiecare zi si cu toatele se lauda ca au cele mai bune performante de pe piata. Alegerea ar trebui insa sa fie una facila, drept pentru care putina documentare nu strica. Daca si tu ai nevoie de o pompa submersibila multietajata atunci solutia in mod clar este mult mai aproape decat de astepti.

0 Shares
You May Also Like