Aplicatii de top din categoria Sanatate si Fitness

0 Shares
0
0
0

Nu cauti un service GSM cand vrei sa iti repari masina, ci pentru ca ai o anumita problema cu telefonul tau. De exemplu, daca ai un iPhone 6 si ai probleme cu display-ul, pentru o inlocuire display iPhone 6, apelezi la specialistii GSM de pe Servicegsm.ro. Ei vor face totul ca la carte astfel incat nici sa nu se observe faptul ca telefonul tau a avut nevoie de o inlocuire display iPhone 6.

Telefoanele inteligente au magazinele lor de aplicatii. In general, aplicatiile sunt impartite in categorii, astfel incat atunci cand iti trebuie o aplicatie, sa stii exact unde sa te duci.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre aplicatiile de top de pe telefoanele cu sistem de operare Android, aplicatii din categoria Sanatate si Fitness.

Calendarul Menstrual

Aceasta aplicatie este dedicata in exclusivitate femeilor. Cu ajutorul ei acestea pot urmari cand trebuie sa le vina menstruatia, pot urmari ovulatia sau cand e perioada fertila sau nu. Calendarul Menstrual este o aplicatie cu ajutorul careia poti crea grafice de temperatura si greutate. Interfata este una placuta, iar aplicatia poate fi descarcata gratuit.

Cardiograf

Aplicatia aceasta este foarte utila, mai ales pentru persoanele care au probleme cu inima. Principalele sale functii sunt: masurarea ritmului cardiac si masurarea rapiditatii cu care bate inima. Aplicatia te ajuta sa urmaresti cu usurinta rezultatele, are o interfata usoara si poate fi descarcata gratuit.

Caynax A6W

Aceasta aplicatie este deosebit de utila pentru acele persoane care vor sa aiba un abdomen plat. Continutul e un program de 42 de zile, cu 6 tipuri de exercitii. Vei primi instructiuni cu privire la fiecare tip de exercitiu in parte, astfel incat sa le executi corect.

Water Your Body

Apa este extrem de benefica pentru organism. Medicii recomanda consumul a 2 L de lichide pe zi, fapt pentru care e important sa te motivezi pentru a bea suficienta apa. Acest lucru il poti face cu ajutorul unei astfel de aplicatii. Aplicatia iti aminteste in fiecare zi ca trebuie sa bei apa cu ajutorul alarmei. Descarc-o si ai grija de sanatatea ta.

7 Minute Workout

O alta aplicatie utila pentru persoanele care vor sa piarda in greutate si sa-si pastreze corpul tonifiat. Aplicatia contine clipuri video astfel incat sa faci exercitiile corect. In total ai de facut 12 exercitii, fiecare exercitiu dureaza 30 de secunde, iar pauza dintre ele de 10 secunde.

Incearca sa iti mentii o viata cat mai sanatoasa. E important sa faci minim 30 de minute de miscare in fiecare zi. In ajutorul tau vin si aplicatiile, fapt pentru care trebuie sa profiti de ele, sa le descarci si instalezi in telefonul tau si nu in ultimul rand sa le folosesti.

Telefoanele inteligente sunt in general cumparate pentru multitudinea de aplicatii, fapt pentru care e important sa le descarci si pe cele care te ajuta sa ai un stil de viata sanatos. Multe din aplicatii sunt gratuite, insa sunt foarte multe si care trebuie platite.

0 Shares
You May Also Like