Cat de utila este o baterie externa?

0 Shares
0
0
0

Nu incape nicio indoiala asupra faptului ca telefoanele inteligente sunt extrem de utile, dar acumulatorii acestora ne dezamagesc din cauza autonomiei reduse. Din nevoia de a putea utiliza smartphone-ul pe intreaga durata a zilei, putem utiliza o baterie externa, care dispune de o forma si o dimensiune asemanatoare unui hard extern.

Greutatea unei baterii externe difera in functie de capacitatea si optiunile acesteia. Astfel, unele baterii externe ofera posibilitatea de incarcare a doua telefoane mobile in acelasi timp. Daca alegeti o baterie externa cu o capacitate mai mare, va puteti bucura de mai multe optiuni. Astfel, o baterie de 2.500mAh ofera posibilitatea incarcarii full a telefonului printr-o simpla incarcare.

Numeroasele aplicatii folosite de pe telefoanele inteligente duc la descarcarea rapida a bateriei, dar prin folosirea unor acumulatori portabili, putem mari autonomia bateriei, fara sa avem nevoie de surse de energie electrica. In plus, bateriile externe sunt usor de purtat cu noi oriunde mergem, datorita dimensiunilor acestora, putand chiar sa le pastram in buzunar.

Preturile la care pot fi cumparate bateriile externe variaza in functiile de capacitatea si functiilor acestora. Daca unele pot fi achizitionate in schimbul sumei de 40 de lei, altele pot costa chiar si 400 de lei, avantajele oferite de acestea din urma fiind, bineinteles, mult mai mari.

Exista, de asemenea, baterii externe care se pot folosi pentru a incarca laptopul si tabletele. Totodata, se pot achizitiona baterii externe care se incarca prin folosirea energiei solare. Daca va cumparati o baterie externa cu o capacitate de 2.200mAh, puteti incarca orice tip de smartphone doriti, indiferent de sistemul de operare sau de producator, iar o astfel de baterie externa poate costa doar 49 de lei.

Greutatea unei astfel de baterii este de 68 grame si poate fi agatata cu usurinta la chei, pentru a nu o pierde. Pentru o incarcare completa a bateriei veti avea nevoie de 3-4 ore. Datorita avantajelor pe care le ofera, bateriile externe sunt accesorii must-have pentru multi dintre utilizatorii de telefoane inteligente.

Este dificil sa renuntam la multiplele functii ale unui smartphone, iar daca dorim ca acesta sa functioneze pe durata intregii zile sau chiar mai mult, o baterie externa ne poate ajuta. Pretul pentru achizitionarea acestor baterii nu este foarte mare, sunt usor de utilizat, le putem purta cu noi oriunde mergem si ne pot salva din cele mai neplacute situatii, atunci cand telefoanele noastre inteligente se inchid dupa cateva ore de functionare.

De asemenea, ne putem orienta catre un telefon care ofera o autonomie mai ridicata, desi nu vom gasi un astfel de gadget care sa ne ofere autonomia dorita. Pentru a mari autonomia bateriei, ne putem asigura ca acumulatorii functioneaza corespunzator. In caz contrar, ne putem orienta catre acumulatori Nokia originali.

Din nefericire, nu toate bateriile telefoanelor dispun de o durata indelungata de viata, motiv pentru care achizitionarea unor baterii noi este necesara la un moment dat. Exista o gama diversificata de acumulatori originali disponibili pentru toate tipurile de telefoane utilizate, motiv pentru care este usor sa inlocuim acumulatorul uzat al telefonului cu unul nou.

0 Shares
You May Also Like