Care sunt cele mai cunoscute extensii par?

0 Shares
0
0
0

Extensiile de par  care se pun prin lipire se ataseaza  pe parul natural utilizand diferiti adezivi, cum ar fi lipiciul. Aplicarea extensiilor de par pre-lipite dureaza aproximativ 3-4 ore si se aplica de asemenea la un coafor.

Extensiile de fuziune ar putea sa nu fie potrivite pentru toti clientii, mai ales daca aveti parul deteriorat, deoarece acest tip de aplicatie este foarte daunatoare parului tau natural. (De multe ori vei avea un coafor care sa-ti spuna sa nu aplici aceasta metoda.)

Aplicatia implica o masina care arata ca un pistol de lipire fierbinte, care lipeste parul in mod particular de firele individuale ale parului natural. Acestea sunt unele dintre cele mai comune extensii par natural.

Puteti utiliza aceleasi produse pe care le-ati folosi in mod normal, dar au nevoie de re-pozitionare la fiecare 2-3 luni, odata cu cresterea parului natural. In plus, datorita numeroaselor substante chimice din adeziv, aceasta metoda poate provoca pierderea parului si iritarea scalpului.

Acestea sunt considerate semi-permanente deoarece stau in parul dvs. timp de pana la 4 luni. Cu toate acestea, ca toate celelalte tipuri, aceasta perioada variaza in functie de propriul tip de par.

Exista si extensii care se prind de par cu cleme.  Acestea sunt fixate pe sectiuni mici de par natural si stranse cu aceasta unealta / clema speciala. Inca o data, aceasta metoda poate fi foarte daunatoare deoarece caldura de la aplicarea inelelor metalice provoaca arderea si ruperea parului. Aceasta metoda dureaza aproximativ 3 ore pentru a fi finalizata.

Puteti sa le spalati in acelasi mod ca si parul real si sa folositi aceleasi produse de styling. Similar fuziunii, este nevoie de repozitionarea lor la fiecare 2-3 luni, pe masura ce parul natural creste, iar micro-margelele se indeparteaza de scalp. Din nou, din cauza bilelor / inelului, a caldurii si a clemei, aceasta metoda este, de asemenea, foarte daunatoare parului.

O alternativa la extensii sunt perucile care vin in diferite forme si sunt aplicate pe par local. Perucile sunt facute sa acopere tot capul si in esenta  acopera complet capul si actioneaza ca un inlocuitor pentru propriul tau par. Acest lucru este folosit din mai multe motive diferite (cum ar fi daca parul dvs. este foarte scurt sau nu exista, ori nu permite aplicarea de extensii). Perucile sunt diferite de extensii in general si vin gata coafate.

Aceste piese pot fi putin provocatoare pentru spalare si, in functie tipul de par din care sunt facute, sintetic sau natural, trebuie sa fiti foarte atenti. Cealalta problema este ca toate firele de par sunt atasate de obicei fie la un material plastic, fie la alt material (pe care este cusut parul) si in functie de calitatea acestei baze, trebuie sa modificati modul in care spalati si tratati parul.

In ceea ce priveste durata lor de viata, depinde daca sunt reale sau sintetice si, din nou, felul in care va ocupati de ele afecteaza foarte mult acest lucru. In mod tipic, perucile din par natural pot rezista in stare buna pana la un an, daca aveti grija de ele. Piesele mai mici sunt de obicei sintetice si, de obicei, nu rezista mai mult de o luna de utilizare.

0 Shares
You May Also Like