Masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia 432e cu tehnologie de nouă generație

0 Shares
0
0
0

De aproape 30 de ani, masca de sudură automată heliomată cu cristale lichide câștigă tot mai mult popularitate. Inovațiile în dezvoltarea căștilor automate de sudură merg mână în mână odată cu modificările tehnologiei de sudură.

Utilizarea pe scară largă a surselor de energie a invertorului în dispozitivele de sudură, a făcut necesară extinderea gamei de sensibilitate a senzorilor de lumină, datorită cărora protejează în mod fiabil ochii sudorului în toate condițiile. Dezvoltarea tehnologică permite crearea de produse din ce în ce mai perfecte.

Noul model de mască sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia 432e utilizează materiale plastice noi și tehnologie de nouă generație pentru producția de componente cu cristale lichide.

Masca sudură automată heliomată cu cristale lichide – Design

Ghidat de nevoile sudorilor, a fost proiectată o cască dedicată sudurii cu celule fotovoltaice, protecție UV și anti radiații IR. În plus, au fost utilizate soluții inovatoare la crearea sa, și în acest fel, a fost creată una dintre cele mai ușoare măști de sudură automată cu cristale lichide.

Acest lucru se datorează utilizării unui material nou, unic, cu proprietăți mecanice excelente și, în același timp, rezistent la pericolele apărute în timpul sudurii. Reducerea grosimii învelișului măștii, menține în același timp parametrii de protecție actuali, care au permis reducerea greutății căștii cu 26%, în raport cu greutatea învelișului realizat din materialele anterioare.

Noua tehnologie pentru producerea de elemente cu cristale lichide, a redus greutatea filtrului automat de sudură cu 50%.

Echipa care a proiectat noua serie de măști pentru sudură a avut ca scop crearea unui produs perfect pentru sudorul profesionist – o cască care să ofere o protecție optimă, confort și cei mai înalți parametri tehnici. Noua abordare de design, combină cele mai noi științe cu opiniile a sute de mii de utilizatori de măști.

Masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia 432e a fost proiectată astfel încât centrul de greutate să fie într-un loc optim. Această soluție face produsul mai stabil, mai bine echilibrat, iar „efectul de pârghie” a fost redus la minimum, și datorită acestui lucru, forțele care afectează mușchii gâtului sudorului au fost reduse.

Masca pare mult mai ușoară, concepută pentru a evita presiunea asupra punctelor sensibile din partea de sus a capului, pe frunte, deasupra ochilor și a tâmplelor.

O acoperire bună pentru cap

Noua mască sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia 432e este mai largă și mai profundă decât modelele anterioare, oferind o acoperire mai bună pentru urechi, gât și părțile laterale ale capului.

Noul model folosește o versiune mai eficientă, care asigură o calitate a aerului și mai bună în interiorul măștii, prin reducerea acumulării de căldură, umiditate, dioxid de carbon. Astfel, sudorul profesionist este mult mai activ și mai puțin obosit.

Ferestrele laterale întunecate au fost mărite pentru a îmbunătăți vizibilitatea, în special în partea de jos, ceea ce crește siguranța muncii sudorului.

Masca sudură automată heliomată cu cristale lichide Alpin Polonia 432e a fost dotată cu funcția care facilitează sudarea prin puncte, permițându-i sudorului să reducă oboseala ochilor, prin modificări mari ale intensității luminii cu frecvență ridicată. Funcția de iluminare automată în două trepte a filtrului după sudură – elimină posibilitatea orbirii ochilor muncitorului.

0 Shares
You May Also Like

ViseCurs moto

Curs moto, aventura ta pe 2 roti! Un curs moto este un program de instruire care îți va…