Care sunt cele mai apreciate soliste din Romania?

1 Shares
0
0
1

In momentul in care vine vorba despre muzica si despre artisti, cu siguranta gusturile fanilor sunt impartite, pentru ca acestia dintr-un motiv sau altul aleg sa fie fani ai diferitilor artisti sau al diferitelor artiste.

De exemplu, la noi in tara, in ultimii ani, au fost foarte des comparate doua artiste de top, iar fanii au ajuns sa fie impartiti intre cele doua artiste, unii preferand-o pe una in timp ce altii o preferau pe cealalta, iar aici discutam dupa cum deja cred ca se stie, despre Andra si despre Delia.

Despre Andra, foarte multa lume sustine ca ar avea cea mai frumoasa voce feminina, dar si cea mai puternica voce feminine din Romania, motiv pentru care foarte multa lume o apreciaza foarte mult.

Plus de asta, piesele ei muzicale sunt atat de frumoase, incat pot sa te faca sa te indragostesti pe loc de muzica ei, iar faptul ca aceasta artista poate canta live orice piesa, conteaza mult in ochii fanilor, care abi asteapta sa o poata contacta pe artista ca sa le cante.

Despre Delia, iarasi avem numai cuvinte de bine, pentru ca si despre ea spun fanii ei ca ar fi cea mai la moda artista din Romania in momentul de fata, motiv pentru care multi proprietari de clubiri, sau multe consilii locale care organizeaza zilele municipiilor, cauta sa intre in contact cu impresar Delia, pentru a se asigura de faptul ca artista le va oferi un spectacol grandios.

Tinand cont si de faptul ca in ultimii ani artista a scos o multime de hituri, nu mai trebuie sa ne mire faptul ca ea este foarte apreciata de catre fani, care isi doresc sa o vada pe scena ori de cate ori au ocazia.

Exista insa si alte artiste care concerteaza la noi in tara, precum Lidia Buble, care a demonstrat mereu ca poate sa cante orice gen muzical, iar fanii cu siguranta isi doresc sa o vada cat mai des pe scena si pe aceasta artista.

Despre Loredana Groza nici nu cred ca mai are rost sa amintim faptul ca este una dintre cele mai mari valori ale muzicii romanesti, motiv pentru care ea este invitata sa cante la o multime de evenimente.

Sunt insa si alte artiste care au o multime de piese muzicale foarte frumoase, iar aici putem sa o amintim de exemplu pe Anda Adam, care este si ea foarte iubita de catre fani, la fel ca si Lora de exemplu, sau de ce nu, la fel ca si Nicoleta Nuca.

Exista insa si vedete precum Alina Eremia sau Nicole Cherry, care au aparut pe piata muzicala de la noi din tara de doar 4-5 ani de zile, insa care se bucura de un succes de invidiat, motiv pentru care au si o multime de concerte.

Trebuie mentionat insa si faptul ca Romania se poate mandri cu artiste precum Inna sau Alexandra Stan, care ne reprezinta cu mandrie peste hotare, si care au o multime de fani in toate colturile lumii.

1 Shares
You May Also Like