De ce poarta femeile tocuri?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care isi aleg incaltamintea, o multime de femei aleg sa se orienteze fie ca discutam despre pantofi dama, fie ca discutam despre botine sau despre cizme de dama, spre incaltaminte cu tocuri.

De ce? Sunt o multime de femei care aleg sa poarte incaltamintea pe tocuri, datorita faptului ca nu sunt foarte inalte, asa ca vor sa ascunda acest aspect datorita incaltamintii. Sunt femei care si-ar dori sa fie cu doar cativa centimetri mai inalte, motiv pentru care isi doresc sa apeleze la tocuri.

Trebuie mentionat insa si faptul ca exista si alte motive intemeiate pentru care femeile aleg sa poarte pantofi cu tocuri, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre acest aspect.

Sunt o multime de femei care se orienteaza dupa incaltamintea pe tocuri, pentru ca dupa cum considera ele, astfel vor avea un mers mult mai atractiv. S-au efectuat studii si experimente odata cu trecerea timpului care au demonstrate faptul ca exista diferente intre stilul de mers al femeilor care poarta si al celor care nu poarta tocuri.

Se spune ca femeile care poarta tocuri, fac pasii mai mici, au o rotatie crescuta si o inclinare a soldurilor, motiv pentru care se considera ca tocurile ofera un mers mai atractiv.

Deasemenea, tot despre tocuri, se spune ca acestea sunt preferate de catre femei, datorita faptului ca le pot ajuta sa obtina un look mai feminine. Plus de asta, si gleznele doamnelor si ale domnisoarelor ies mult mai mult in evidenta atunci cand acestea poarta tocuri, decat atunci cand poarta tenisi sau pantofi sport.

Un alt motiv pentru care femeile aleg sa isi indrepte atentia spre incaltamintea cu tocuri este unul cat se poate de banal, si anume pentru ca ele isi doresc sa atraga atentia domnilor din jur, iar domnii cu siguranta vor intoarce de fiecare data privirea dupa femeile care poarta o asemenea incaltaminte

Alte femei, aleg sa poarte tocuri datorita faptului ca isi doresc sa aiba o tinuta office perfecta, iar dupa parerea lor incaltamintea trebuie sa fie alcatuita dintr-o pereche de pantofi de dama cu toc. Desi nu exista o regula care sa le impuna femeilor ca atunci cand merg la serviciu sa poarte pantofi cu toc, exista si domenii in care acest tip de incaltaminte este de preferat. De regula discutam despre acele domenii in care si barbatii poarta costum la servici.

Se mai spune deasemenea ca femeile aleg sa poarte tocuri cu scopul de a simboliza puterea, astfel ca daca in trecut acestea purtau pantofi cu toc doar in cadrul anumitor ceremonii sau in cadrul anumitor evenimente, acum doamnele pot alege sa poarte pantofi si in viata de zi cu zi, atunci cand merg la birou.

Asadar, dupa cum se poate observa, pe langa faptul ca poarta tocuri pentru a parea mai inalte, femeile pot alege sa poarte tocuri dintr-o multime de alte motive, iar adevarul este ca femeilor li se potriveste de minune orice tip de incaltaminte cu tocuri, indiferent ca discutam despre cizme de dama cu tocuri sau pantofi cu tocuri.

0 Shares
You May Also Like