De ce sa alegi o masa extensibila?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi, odata la o anumita perioada de timp alegem sa aducem modificari in locuintele noastre, astfel ca ne vom apuca de reamenajarea locuintei.

Daca stam sa discutam despre reamenajarea locuintei, atunci cu siguranta aceasta reamenajare include si inlocuirea unor obiecte de mobilier, iar un astfel de obiect de mobilier dintr-o incapere a locuintei poate sa fie masa.

De ce masa? Pentru ca aceasta este extrem de utila intr-o incapere. La masa stam cand mancam, la masa putem sa stam cand invatam, la masa stam cand servim o bautura, sau la masa stam intr-o multime de alte situatii.

Plus de asta, daca discutam despre masa din sufragerie, alaturi de canapea, masa poate sa reprezinte piesa de rezistenta din incaperea respectiva, motiv pentru care ea trebuie sa fie aleasa cu o foarte mare atentie.

Alegerea unei mese, poate sa fie destul de dificil de efectuat, pentru ca masa fiind un obiect de mobilier care are un foarte mare impact asupra locuintei, trebuie aleasa intr-un mod foarte inteligent.

In primul rand, trebuie aleasa o masa care sa corespunda tuturor nevoilor, asa ca aici se va tine cont de activitatea care se va desfasura cel mai des in incaperea in care va fi situata masa.

In cazul in care discutam de exemplu despre bucatarie, atunci este logic faptul ca trebuie aleasa o masa speciala de bucatarie, iar modele de mese de bucatarie in mod evident sunt o multime, asa ca fiecare isi poate alege masa pe care o doreste.

Daca discutam de exemplu despre masa din living, atunci putem mentiona faptul ca o masa extensibila poate sa reprezinte cea mai buna alegere, pentru ca aceste mese extensibile sunt foarte practice.

O asemenea masa poate sa fie ideala pentru persoanele care se trezesc devreme si care isi doresc sa stea linistite la masa, insa ea poate sa fie utila si in cazul in care vin musafiri in vizita.

De cele mai multe ori, mesele extensibile sunt realizate din PAL melaminat, MDF sau chiar si din lemn, insa se pare ca in ultima perioada, au inceput sa apara o multime de mese extensibile realizate din sticla.

Un alt motiv pentru care se poate spune faptul ca o masa extensibila este ideala, este acela ca ea nici nu costa foarte multi bani, asa ca persoanele care nu isi doresc sa cheltuiasca foarte multi bani pentru alegerea unui asemenea obiect de mobilier, pot sa isi aleaga un asemenea tip de masa.

Se mai poate opta deasemenea si pentru o masa simpla si fixa, iar pentru o familie alcatuita din 4 membrii sau pentru o familie alcatuita din 6 membrii, o asemenea masa poate sa reprezinte cea mai buna solutie.

Tot atunci cand se alege o masa pentru acasa, trebuie tinut cont si de culoarea peretilor sau a celorlalte accesorii din incapere, pentru ca masa sa se potriveasca perfect cu toate celelalte elemente de decor, din punct de vedere cromatic.

Asadar, aceste detalii sunt important de cunoscut, atunci cand discutam despre alegerea unei mese.

0 Shares
You May Also Like