Trucuri seo pentru a scrie articolele corect

0 Shares
0
0
0

Cei care isi doresc sa scrie articole seo, trebuie ca mai intai de toate sa stie sa scrie corect articolele, astfel incat acestea sa nu contina nici greseli gramaticale, dar nici greseli de ortografie.

Cei care nu indeplinesc aceasta prima conditie, mai mult ca sigur nu au nici o sansa in a scrie articole seo de cea mai buna calitate.

Ei bine, daca acest prim pas il treci cu brio, va trebui ca atunci cand vei incepe redactarea unui articol, sa nu te gandesti la optimizarea pentru motorul de cautare Google, pentru ca daca vei face acest lucru, nu vei mai fi capabil sa raspandesti cuvintele cheie foarte bine si in mod natural in frazel articolului, ba mai mult, vei forta raspandirea acestora.

Un aspect foarte important de care va trebui sa tii cont atunci cand vei incepe aceasta munca, va fi legat de faptul ca va trebui sa folosesti un text original. In cazul in care tii neaparat sa ai un citat renumit de la o anumita personalitate, ar fi bine sa citezi sursa de unde te-ai inspirit.

In cazul in care nu vei face acest lucru, vei fi depistat foarte rapid de catre algoritmii Google, chiar si atunci cand vei dori sa inversezi cuvintele cheie intr-o fraza, pentru ca aceasta si implicit textul sa capete o alta forma.

Daca algoritmii Google te vor depista, in mod evident te vor si penalize. Daca vei dori neaparat sa copiezi articolele si sa le modifici putin, vei gasi tool-uri care sa te ajute sa modifici articolele fara ca Google sa afle acest lucru.

Un sfat important de care va trebui sa tii cont, va fi acela ca optimizarea se va face pentru Google, dar continutul va trebui sa fie util pentru oameni. Acest lucru inseamna ca va trebui sa le oferi oamenilor informatii cat mai pretioase, pentru ca doar asa vor reveni pe site-ul tau si cu alta ocazie.

Pentru ca aspectul articolelor seo sa fie unul placut, va fi nevoie sa utilizezi paragrafuri si tiluri, iar astfel informatiile vor putea fi asimilate si intelese mult mai usor.

Este logic ca atunci cand un vizitator citeste un titlu, sa is creeze o imagine despre ceea ce se regaseste in interiorul articolului. Aici va trebui sa acorzi o mare atentia redactarii, pentru ca fiecare paragraf va trebui sa aiba o idee sau un subiect bine definit. Niciodata sa nu incerci sa adaugi un paragraf nou doar pentru aspectul paginii.

Un ultim aspect esential in redactarea unui articol seo, face referire la imagini. Cu siguranta va trebui sa incluzi si una sau doua poze intr-un articol seo, care sa faca referire la informatiile pe care le contine articolul.

Un articol seo cu poze are un mai mare succes datorita faptului ca de foarte multe ori, oamenii isi aduc mult mai repede aminte de imaginile vazute intr-un articol, decat de ceea ce continea de fapt acel articol.

Ei bine, acestia sunt cativa pasi esentiali pe care va trebui sa ii cunosti pentru a redacta cele mai bune articole seo.

0 Shares
You May Also Like