Trucuri iPhone de care nu stiati ca exista

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, si produce smartphone-uri de cea mai buna calitate. Incepand de la primele dispozitive lansate, si pana la dispozitivele de ultima generatie (gama iPhone 11 care cuprinde iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max), toate telefoanele brandului sunt de cea mai buna calitate.

Persoanele care au nevoie de un smartphone, isi aleg dispozitive de la Apple, in functie de posibilitatile financiare. Cei care au un buget mare la dispozitie, cu siguranta opteaza pentru cele mai noi modele iPhone.

Cei care au un buget limitat, isi vor alege probabil un model de generatie mai veche precum iPhone 6s, care poate face fata cerintelor. In plus, cu un acumulator iPhone 6s nou si resetat la setarile din fabrica, dispozitivul functioneaza ca unul nou.

Ei bine, indiferent ca aveti de gand sa va alegeti un dispozitiv iPhone de ultima generatie, sau optati pentru un dispozitiv mai vechi, exista unele trucuri pe care le puteti pune in aplicare, si despre care cel mai probabil nu ati stiut. Iata cateva exemple!

1. Folositi optiunea Remind Me Later

Puteti utiliza optiunea Remind Me Later, care va va ajuta sa va ocupati cu apelurile pierdute. Atingeti butonul “Remind Me” situat deasupra cursorului si selectati sa vi se reaminteasca, si selectati durata.

2. Inghetati punctul in care doriti sa va concentrati

Este cunoscut faptul ca puteti atinge pe ecran in timp ce faceti o fotografie pentru a repara punctul focal al camerei. Cu toate acestea, este dificil sa pastrati punctul static. Prin urmare, pentru a bloca punctul focal, trebuie doar sa tineti apasat pe ecran o secunda sau doua pana cand apare optiunea AF Locked. Acum puteti mentine accentul pe ecranul camerei dvs. fix.

3. Personalizati vibratiile

Daca doriti automat sa stiti cine apeleaza, puteti seta modele de vibratii distincte pentru fiecare apelant. Pentru a face acest lucru, selectati un contact si selectati butonul de editare. In sectiunea tonului de apel, puteti gasi campul de vibratii. Selectati asta si alegeti o optiune de vibratie pentru respectivul contact. Puteti chiar sa va creati propriul model de vibratii folosind optiunea „Creeaza vibratii noi”.

4. Time Your Music

Daca doriti sa ascultati muzica, dar doriti ca aceasta sa opreasca automat in caz de inchidere, atunci setati un cronometru in aplicatia de ceas. Glisati in jos optiunile Temporizator si selectati optiunea. Cand se incheie ora si alegeti „Stop play”. Acest lucru va opri muzica atunci cand va expira timpul.

5. Faceti poze fara a atinge

In loc sa utilizati butonul de volum al iPhone-ului pentru a face fotografii, puteti pur si simplu sa conectati castile si sa folositi butonul de volum pentru a face la fel. Totul este simplu, si cu siguranta nu foarte multi utilizatori cunosc acest truc.

6. Gasiti cel mai bun semnal cu acest truc

Cand trebuie sa gasiti unde va prinde iPhone-ul dvs. cel mai bun semnale, trebuie doar sa formati *3001#12345#* si sa apasati butonul de apelare. Acesta va deschide un meniu de mod de camp care va afisa negativ valoarea semnalului. Cel mai bun semnal va fi -40, iar cel mai rau va fi -130.

Pentru a afisa puterea semnalului in loc de puncte, reapelati aceleasi numere. Tineti apasat butonul de oprire al iPhone-ului pana cand apare optiunea „Slide to Power Off”. Dupa acest lucru, apasati butonul de pornire si numarul dvs. de forta apare in locul punctelor de semnal.

Acestea sunt asadar, cateva dintre trucurile pe care probabil nu le cunosteati, si care pot fi puse in aplicare cu dispozitivele iPhone, chiar si cu cele de generatie mai veche, cum ar fi iPhone 6s.

0 Shares
You May Also Like