Tot ce trebuie sa stii despre inchirieri imprimante

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai deschis deja o firma si esti in cautarea unei prti in care bugetul tau sa fie economisit, inchirierea unor echipamente este cea mai buna solutie.

Printre preferintele detinatorilor de firme se numara chiar inchirierea unei imprimante. Daca pana acum nu te-ai gandit la aceasta varianta, urmatoarele randuri te vor convinge cu siguranta sa o faci. Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirieri imprimante.

De unde pot inchiria o imprimanta?

In oricare parte a tarii te-ai afla, inchirierea unei imprimante este foarte facila prin intermediul echipei tiparesc.com.ro. Firma se ocupa inchirierea si vanzarea echipamentelor de tipul copiatoarelor, multifunctionalelor si imprimantelor.

In functie de necesitatile firmei take, poti apela la cele trei pachete pe care ei ti le pun la dispozitie. Astfel, poti opta pentru pachetul de baza, pachetul avansat sau pachetul personalizat. La cel din urma, ai posibilitatea de a discuta cu echipa despre ceea ce ai nevoie si cum ei iti pot realiza dorintele.

Care sunt avantajele inchirierii unei imprimante?

In primul rand putem vorbi cu certitudine despre pret. Pretul unei imprimante este destul de inalt, iar daca firma ta este la inceput de drum probabil nu iti doresti sa investesti atat de mult. In plus, in cazul in care nu mai folosesti echipamentul, il poti restitui.

Firma Tiparesc iti ofera sansa de a achizitiona imprimanta, copiatorul sau multifunctionala dupa ce ai inchiriat-o. Tot ce trebuie sa stii despre inchirieri imprimante de la tiparesc.com.ro insumeaza si avantajele chiriei lunare.

In pretul chiriei lunare ai inclus un anumit numar de copii (in functie de ce ai nevoie), kitul de consumabile, piesele de schimb pentru echipament, tipul de copii (monocrom sau color) si mentenanta dispozitivului. Tot aici vei beneficia si de livrarea si instalarea dispozitivului la locatia firmei tale.

Pe toata perioada contractuala vei avea asigurata intretinerea si asistenta la fata locului a echipamentului pe care l-ai inchiriat. Daca te afli in Bucuresti, in temen de maximum 8 ore, se vor schimba piesele necesare care prezinta defectiuni. Mentenanta este asigurata in permanenta, timp in care vei beneficia de reparatia imprimantei, curatarea capului de printare, schimbarea rolelor, curatarea dispozitivului si asa mai departe.

Uita de timpul maxim de asteptare la care poti intampina probleme! Imprimantele de mici dimensiuni au capacitatea de a printa cate o pagina intr-un minut, timp in care va trebui sa intervi de fiecare data asupra acesteia. Spre deosebire de ele, imprimantele profesionale pot printa pana la 45 de pagini intr-un singur minut. Asadar, timpul de asteptare este redus considerabil.

Tot ce trebuie sa stii despre inchirieri imprimante este faptul ca intregul proces reprezinta un avantaj. In cazul in care apelezi la firma tiparesc.com.ro vei avea o multime de beneficii pentru firma ta.

Vei avea parte de asistenta tehnica inclusiv in alegerea echipamentului potrivit, a chiriei lunare si tuturor aspectelor incluse in pret. Un singur lucru este cert, faptul ca orice firma, societate sau birou – oricare ar fi dimensiunile sale – are nevoie de un astfel de echipament.

0 Shares
You May Also Like