Se pot gasi laptopuri ieftine si bune?

4 Shares
0
0
4

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un laptop, mai ales in conditiile in care suma de bani pe care o ai la dispozitie nu este una tocmai mare, iti vei pune intrebarea “Se pot gasi laptopuri ieftine si bune?”, iar raspunsul cu siguranta poate sa fie si da si nu.

Referitor la aceasta intrebare, conteaza foarte mult raspunsul pe care tu il ai la intrebarea ce inseamna pentru tine un laptop bun, dar si ce inseamna pentru tine un laptop ieftin.

Daca pentru tine, laptopuri ieftine inseamna acele echipamente care au un pret de 400 – 500 de lei, cu siguranta sunt echipamente bune pentru a naviga pe internet, pentru a viziona un film sau pentru a asculta muzica.

Si daca esti acel gen de utilizator care nu ai prea multe asteptari de la un laptop, si il folosesti maxim doua – trei ore pe zi, atunci in mod evident nici nu se prea merita sa iti indrepti atentia spre un laptop mai scump.

Referitor la echipamentele care se incadreaza in acest pret, cu siguranta nu poti avea asteptari ca ele sa fie noi, si esti constient de faptul ca la aceste preturi gasesti doar laptopuri second hand, insa un echipament second hand in aceasta situatie este tot ceea ce iti trebuie.

Daca in schimb, pentru tine un laptop ieftin este si acel echipament care are o valoare de piata de 1000 de lei, atunci lucrurile se schimba destul de mult, pentru ca la un asemenea pret, vei putea sa gasesti un laptop second hand de generatie noua, care sa fie capabil sa te surprinda datorita performantelor sale.

In momentul in care iti vei cumpara un produs second hand care sa se incadreze in aceasta suma, il vei putea folosi fara probleme chiar si pentru a lucra de acasa, sau pentru a lucra la tot felul de proiecte. Chiar si pentru redactarea lucrarii de licenta, un astfel de echipament va fi suficient de performant pentru tine.

La un astfel de pret, vei putea sa gasesti si echipamente care sa faca parte din gama de laptopuri refurbished, acestea fiind echipamente resigilate, insa care sunt capabile sa functioneze la fel de bine precum laptpurile noi, doar ca vin la un pret mult mai atractiv.

In cazul in care insa, ai nevoie de un laptop pe care sa il folosesti pentru a te juca, atunci cu siguranta lucrurile se schimba foarte mult.

Un laptop ieftin poate fi folosit pentru a te juca jocurile cele mai simple, insa atunci cand ai nevoie de un echipament pentru gamming, lucrurile stau total diferit.

De obicei, gammerii isi construiesc singuri calculatoarele, sau isi cumpara calculatoare pentru gamming, insa sunt si utilizatori care isi cumpara laptopuri in acest sens.

Trebuie precizat faptul ca un laptop pentru gaming poate costa mai mult decat o masina second hand, deci cu siguranta un laptop ieftin nu este bun in acest sens.

Asadar, un laptop ieftin poate sa fie bun, insa trebuie sa stii ce asteptari ai de la acesta pentru a stabili daca ai nevoie de un laptop ieftin sau daca ai nevoie de un echipament mai scump.

4 Shares
1 comment
  1. Intr-adevar firmele care vand refurbished au cel mai bun raport calitate/pret pentru ca acestea vin insotite si de garantie.

Comments are closed.

You May Also Like