Detaliile care fac diferenta de calitatate in achizitionarea rotopercutorului

0 Shares
0
0
0

Tehnologia a inlocuit de mult vechile ciocane cu dispozitive performante si mult mai eficiente decat acestea, cu actiune ce aduce rezultate imbunatatite.

Rotopercutorul, unealta dotata cu burghiu, actioneaza prin succesiuni repetate de lovituri. Il folosesc atat mesterii, cat si profesionistii sau amatorii. In functie de regimul de utilizare, acesta prezinta caracteristici specifice, incluzand sau nu functii suplimentare. Constituie combinatia optima intre bormasini si ciocane demolatoare.

Pentru ca sarcinile pe care le poate realiza un rotopercutor Bosch variaza in dificultate, si sumele de bani aferente achizitiei unuia sunt mai mari sau mai modeste. Daca este necesar pentru a efectua lucrari ocazionale in gospodarie este suficient un model in regim hobby sau semi-profesional.

Ai in vedere alegerea unui rotopercutor Bosch potrivit, tinand cont de:

  • Tipul de alimentare

Alimentarea se poate realiza fie cu un acumulator reincarcabil, fie direct de la reteaua electrica. Astfel, alegerea vizeaza un model cu fir sau unul cu baterii. Daca cele dintai asigura o putere mai mare de actiune, cele cu baterii ofera mai multa flexibilitate.

Gama de articole propuse de BOSCH, disponibile la preturi rentabile pe tehnicbazar.ro, reprezinta o referinta in randul celor interesati, intrucat producatorul are ca principii de baza calitatea testata si eficienta in utilizare.

Astfel, indiferent ca unealta este folosita intr-un mediu ce prezinta un grad de dificultate mic, mediu sau mare, utilizatorii au siguranta ca, optand pentru produsul ce corespunde tehnic nevoilor, vor lucra cu un aliat de incredere.

Modelele cu fir sunt dedicate regimului profesional de utilizare, iar cele cu acumulator amatorilor, intrucat le asigura acestora si o flexibilitate sporita.

  • Tipul mandrinei

Exista mandrine cu cheie sau de tip SDS. Cele dintai sunt considerate mai accesibile financiar, cu toate ca sunt recomandate a fi folosite de cei care au mai multa experienta in manuirea lor, respectiv celor care stiu sa schimbe burghiele fara prea mult efort. Se orienteaza catre ele in general persoanele experimentate.

Cealalta categorie se distinge prin faptul ca foloseste burghie conventionale, de tip plus sau max. Sunt recomandate cele SDS plus pentru ca le gasesti cel mai usor. Indiferent de alegerea pe care o faci, trebuie sa ai in vedere faptul ca exista o serie de elemente care influenteaza calitatea burghielor.

  • Puterea de actiune

Dupa scopul utilizarii, trebuie sa te orientezi dupa un rotopercutor BOSCH care se incadreaza in gama de puteri corespunzatoare nevoilor tale. Ai in vedere in acest sens nu doar regimul, ci si calitatea produsului. In conditiile in care esti un utilizator experimentat sau urmeaza sa realizezi lucrari complexe, ai nevoie de un model cu acumulator de 18 V, iar pentru scopuri casnice de unul de 10V.

Daca mergi pe varianta cu fir, atunci cauta un rotopercutor cu putere intre 700 – 2000 W pentru lucrari modeste si peste 1400 W pentru cele avansate.

Ca sa poti face o comparatie cat mai relevanta intre produse, respectiv ca alegerea finala sa se plieze pe nevoile tale si sa beneficiezi de un randament corespunzator, ai in vedere atat acesti factori de mai sus cat si acompanierea lor cu o viteza de lucru adecvata, o percutie, precum si o energie de percutie asemenea.

Modele de rotopercutoare BOSCH variate gasesti pe tehnicbazar.ro, la preturi echitabile, raportat la calitatea consacrata asigurata de acest producator renumit.

0 Shares
You May Also Like