Servicii funerare Germania – Romania

0 Shares
0
0
0

Foarte multi romani au ales sa plece in strainatate pentru a-si incerca norocul si pentru a avea un viitor mai bun, insa din pacate, unii s-au intors acasa intre patru scanduri, asa cum este cazul romanilor plecati in Germania pentru a avea un viitor mai bun, si care au pierit acolo.

Ei bine, acesta este doar un exemplu, insa intr-o astfel de situatie familia indurerata va fi nevoita sa contacteze o firma care presteaza servicii funerare Germania, pentru a pregati tot ceea ce este necesar pentru repatrierea decedatului.

Exista pe piata firme de specialitate, care au angajati agenti cu o bogata experienta in domeniu, si care se pot ocupa de repatrierea celor dragi. Discutam aici despre agenti care pot asigura un transport funerar international in cele mai bune conditii, si la un pret foarte atractiv.

Familiile indurerate trebuie doar sa contacteze aceste firme, iar in urma informaitiilor pe care le vor lasa, reprezentantii firmei alese vor face tot posibilul pentru a efectua cat mai repede repatrierea.

Chiar daca suferinta nu poate fi alinata in nici un fel, este important totusi ca reprezentantii firmelor sunt capabili sa aduca in tara decedatii, pentru a fi inmormantati crestineste, si pentru a putea fi vizitati la mormant din cand in cand.

Referitor la repatriere, familiile sfasiate de durere nu au motive pentru care sa se ingrijoreze, dat fiind faptul ca reprezentantii acestor firme vor face tot ceea ce este necesar pentru a realiza repatrierea.

Discutam totusi despre un transport international special, asa ca reprezentantii acestor firme este important sa obtina cat mai rapid documentele necesare pentru a putea realiza procesul, iar aici discutam despre certificat de deces, certificat de imbalsamare sau pasaport mortuar.

Dupa ce reprezentantii firmei de servicii funerare reusesc sa obtina toate aceste documente pe care le-am amintit, urmeaza misiunea de a ridica decedatul de la spital sau de la morga pentru a pregati transportul.

Decedatul trebuie sa fie imbalsamat pentru ca este nevoie si de certificatul de imbalsamare pe langa celelalte documente mentionate mai sus.

Apoi, dupa ce se indeplineste si acest pas important, mai trebuie ca persoana decedata sa fie asezata intr-un sicriu special din zinc la interior si lemn la exterior, pentru ca transportul funerar international sa se poata realiza.

Referitor la transport, dat fiind faptul ca nu discutam despre un transport oarecare, trebuie precizat ca nici masina nu va fi una oarecare. Mai exact, aceasta va fi o masina special construita pentru a fi folosita in procesul de repatriere a decedatilor. O asemenea masina are dotari speciale pentru a putea fi folosita pentru transporturi funerare.

In ceea ce priveste preturile, acestea depind de la caz la caz si de la firma la firma, in functie de distanta necesara pentru repatriere, dar si in functie de serviciile oferite de catre firma respectiva.

Ei bine, acestea ar fi in mare parte cateva dintre detaliile importante pe care ar trebui sa le aiba la cunostinta persoanele indurerate care au nevoie de serviciile unei asemenea firme, pentru a repatria pe cineva drag din viata lor.

0 Shares
You May Also Like