Cum se amaneteaza o masina?

0 Shares
0
0
0

cum-se-amaneteaza-o-masinaSunt foarte multe cazuri in care fiecare dintre noi avem nevoie in fiecare zi de o suma de bani destul de mare, insa de care sa nu putem sa beneficiem dintr-un motiv sau altul.

Din pacate sunt o multime de cazuri in care ne imbolnavim sau avem nevoie de bani pentru o interventie ghirurgicala si nu avem nici cum posibilitatea de a aduna suma de bani necesara pentru aceasta, iar din acest motiv ne gandim la tot felul de solutii.

O prima solutie ar fi aceea de a incerca sa obtinem un credit, insa in cazul in care nu mai avem un loc de munca, sau nu avem vechime la locul de munca, in mod evident nu ni se va aproba creditul.

In acest caz tot mai multa lume se gandeste sa isi amaneteze obiectele de valoare. Unii care nu au nevoie de sume prea mari de bani aleg sa isi amaneteze anumite bijuterii (inele, cercei, lantisoare, bratari etc), altii isi amaneteaza telefoanele, in timp ce unii care au nevoie urgenta de o suma mare de bani isi amaneteaza masina.

Ei bine, in cazul in care aceasta este ultima varianta din care poti sa obtii suma de bani de care ai nevoie, atunci in cazul in care locuiesti in capitala sau in apropiere, poti sa cauti amanet autoturisme Bucuresti.

Cu siguranta vei gasi mai multe case de amanet care iti vor face o oferta in schimbul autoturismului tau, insa trebuie sa stii ca esti nevoit sa returnezi suma de bani in maxim 30 de zile din momentul imprumutului.

De la caz la caz, aceasta perioada se poate prelungi, dar trebuie sa stii ca se va recalcula si comisionul. In cazul in care suma este una foarte mare, poti sa restitui banii si in rate.

In cazul in care apelezi la un amanet auto trebuie sa prezinti la casa de amanet cartea de identitate a proprietarului autoturismului, cartea de identitate a autoturismului, certificatul de inmatriculare al acestuia (talonul). In cazul in care masina este cumparata pe firma, trebuie prezentata o copie dupa certificatul de inregistrare in registrul comertului.

Trebuie sa stii faptul ca autoturismul va fi tinut intr-un parc auto detinut de catre casa de amanet, acolo unde sunt tinute toate autoturismele amanetate. Acest parc auto este monitorizat video, si pazit de catre o firma de paza, astfel autoturismele sunt in siguranta 24 de ore din 24.

Cu siguranta, daca vei reusi sa inapoiezi suma de bani imprumutata inainte sa expire acele 30 de zile, iti vei recupera masina in momentul in care ti-ai achitat datoria.

De asemenea va fi recalculat si comisionul, pentru ca tu sa platesti doar pentru perioada in care ai beneficiat de imprumut.

Ar fi foarte bine daca fiecare ar avea acasa suma de bani de care are nevoie, sau in contul bancar, insa din pacate cum nu toti au banii de care au nevoie trebuie sa apeleze la aceste variante de imprumut. In cazul in care esti nevoit sa apelezi la varianta de a-ti amaneta autoturismul, atunci cu siguranta trebuie sa faci tot ce iti sta in putere pentru a achita suma imprumutata si pentru a-ti putea recupera autoturismul.

0 Shares
You May Also Like