Cum sa-ti alegi bradul artificial?

0 Shares
0
0
0

Pom de Craciun din plastic ieftin, brazi de Craciun artificiali inzapeziti, brazi artificiali cu ghirlanda led sau lumini sau chiar cu zapada cazuta, exista brazi pentru toate gusturile. Cu sau fara decor, putin sau foarte asemanator cu un brad natural, iata un sfat pentru alegerea celui mai frumos brad artificial.

Compus in esenta dintr-un cadru metalic acoperit cu ace din PVC, arborele artificial este primul aliat al oamenilor care doresc un rezultat rapid si estetic. Cu toate acestea, este important sa il alegi in functie de dorintele tale, de locatia pe care i-ai rezervat-o si de atmosfera pe care doresti sa o emita.

Brad artificial: standard

Arata ca bradul natural Nordmann  sau molidul pe care il gasesti in padure. Este ideal pentru un decor in culorile traditionale de Craciun, impodobit in rosu si verde cu o nota de aur, este modelul perfect pentru a recidiva in copilarie.

Brad verde cu zapada: bradul de culoare alba

La fel ca arborele verde din plastic, este recomandat pentru un decor in culorile traditiilor de Craciun, capatul ramurilor este alb imitand un copac acoperit de zapada . Exista, de asemenea, copaci care imita roua diminetii sau creeaza un efect mat, o impresie a unui copac adevarat in camera ta de zi.

Brad negru sau rosu: bradul modern de Craciun

Acesti copaci sunt complet colorate in negru, rosu, albastru sau roz . Departe de bradul tipic de familie , isi gaseste totusi locul in casele cu decor modern . Ideal pentru decoratiuni de argint sau aur, acest copac la moda poate fi totusi combinat cu multe culori. Emite  o alura foarte chic , spiritul de petrecere este garantat!

Arborele decorat

Foarte convenabil pentru persoanele cu dizabilitati pentru care sa atarne steaua deasupra bradului este un adevarat test, acest brad este, asa cum sugereaza si numele sau, deja decorat. Existent in mai multe culori si diverse decoratiuni, trebuie doar sa il desfaci si gata !

Luminitele si globurile de Craciun sunt instalate intr-un timp remarcabil. Este un economizor de timp real!

Arborele artificial cu ghirlande led si integrate

La jumatatea distantei dintre traditionalul arbore verde standard si bradul artificial de Craciun decorat, bradul cu becuri LED  intermitente integrate  sau bradul cu fibra optica ofera o redare pe care tinerii si batranii o apreciaza in mod deosebit. Ghirlandele si globurile clasice iti vor completa setul.

Brad artificial cu zapada cazuta

Completat cu lumini de zana si buchete stralucitoare, acest brad este o adevarata atractie pentru copii mici. O mica suflanta sufla fulgii (bile de polistiren) in varful copacului inainte ca acestea sa fie colectate la piciorul sau intr-un recipient care seamana in mod ciudat cu o umbrela cu capul in jos.

Brad artificial cu conuri de pin

Situat intre pomul de Craciun din plastic decorat si pomul din plastic standard, iubim conurile sale traditionale de pin agatate de capatul ramurilor. Argintiu sau auriu, imbunatatit de o panglica rosie de Craciun pe un fundal de crengute verzi sau albe adunate, aproape ca uiti ca magia Craciunului este in detaliul simplitatii.

0 Shares
You May Also Like