Cum isi aleg femeile parfumurile?

0 Shares
0
0
0

Parfumul de dama este fara doar si poate unul dintre produsele cele mai apreciate de catre doamne si domnisoare. Femeile folosesc de regula parfumul in fiecare zi, pentru ca acesta le ofera posibilitatea de a avea un miros deosebit.

Se spune ca o femeie are o mai mare incredere in propriile forte in momentul in care se da cu un parfum potrivit, asa ca acesta este un motiv intemeiat pentru care fiecare femeie isi indreapta atentia spre parfumuri de dama.

Ei bine, atunci cand trebuie sa isi cumpere un asemenea produs cosmetic, multe femei in primul rand tin cont de numele producatorului. Se stie faptul ca exista mai multe branduri pe piata care produc parfumuri frumos mirositoare, si care isi pastreaza mirosul mult timp.

Un PARFUM DE DAMA NINA RICCI NINA EAU DE TOILETTE 80ML poate reprezenta cea mai buna solutie pentru femeile care isi doresc un parfum de dama, care sa aiba un miros deosebit, si care sa nu fie nici foarte costisitor.

Ei bine, atunci cand discuta despre Nina Ricci Eau de Toilette, discutam despre un parfum floral – fructat de dama, care a aparut pe piata in anul 2006, si care a fost fabricat pentru a inlocui vechiul parfum cu acelasi nume, care a fost creat in anul 1987.

Nina este un parfum creat de catre Oliver Cresp si Jacques Cavallier, si este un parfum de poveste care vine imbuteliat intr-o sticla care are forma unui mar. Pentru femeile care isi doresc un parfum fructat, delicios, proaspat si floral, Nina reprezinta cea mai inteligenta alegere.

Un asemenea parfum are nota de varf de lamaie, in timp ce notele de mijloc sunt cele de mar, praline si bujor, iar notele de baza sunt de lemn de mar, cedru si moc. Se spune despre acest parfum ca este ideal pentru femeile care poarta tinute casual, si este indicat sa fie utilizat pe timp de zi.

Asadar, acesta a fost doar un exemplu, de parfum care nu are un pret foarte mare, si care a fost scos pe piata de catre un producator renumit.

Un alt aspect de care cu siguranta tin cont femeile atunci cand intentioneaza sa isi aleaga un parfum, este legat de parerile celorlalte femei care au testat deja produsul. Multe femei acceseaza forumuri pentru a se interesa daca femeile care au testat un parfum au fost multumite de el.

Exista apoi femei care atunci cand se afla in cautarea unui parfum de dama, tin cont si de gramajul acestuia. De multe ori, un parfum la 100 ml costa mai putin decat doua parfumuri la 50 mi, acelasi tip si de la acelasi brand, asa ca femeile tin cont de multe ori si de acest aspect.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista cateva detalii importante de care tin cont femeile in momentul in care intentioneaza sa isi aleaga un parfum. Pana la urma, fiecare are preferintele sale si alege ce vrea, cel mai important este faptul ca parfumurile de dama se gasesc usor.

0 Shares
You May Also Like