Cum isi aleg domnii paltoanele si pardesiele?

0 Shares
0
0
0

Pe cat de frumoasa este iarna, pe atat de friguroasa este, asa ca din acest motiv atat femeile cat si barbatii trebuie sa isi indrepte atentia spre geci groase, paltoane sau pardesie traditionale pe care sa le poarte pentru a suporta cat mai bine temperaturile scazute de afara.

Fireste, pe sub pardesiu sau palton, atat doamnele cat si domnii isi vor alege cate un pulover, o bluza sau chiar o camasa, in functie de preferinte, dar si in functie de cat de frig este afara.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt criteriile in functie de care domnii trebuie sa isi aleaga un palton sau un pardesiu barbatesc.

Asadar, in primul rand trebuie precizat ca barbatii isi pot indrepta atentia spre paltoane si pardesie barbatesti in functie de inaltimea pe care o au. Daca discutam aici despre barbati care nu au o inaltime foarte mare, atunci trebuie precizat ca pentru ei ar fi ideale acele paltoane si pardesie care sa fie maxim pana deasupra genunchiului, pentru ca orice intrerupere a verticalei frontale va lua din inaltime.

In cazul in care discutam despre barbatii inalti, atunci trebuie facuta precizarea ca acestora li se potrivesc de minune acele pardesie si paltoane barbatesti care trec de zona genunchilor. Aici se poate da drept exemplu lodenul.

In acest insa, intervine si un factor important care poarta denumirea de confort termic. De departe, cele mai reusite paltoane din acest punct de vedere sunt paltoanele lungi pentru domnii inalti.

In schimb, daca stam sa tinem cont de un alt factor important, si anume de factorul dinamic, trebuie precizat ca pentru domni sunt ideale paltoanele care lasa genunchii descoperiti.

De precizat este faptul ca exista si barbati care sunt foarte inalti si foarte slabi, asa ca pentru acestia alegerea paltonului ideal poate sa reprezinte chiar o problema. Acesti barbati ar trebui sa isi indrepte atentia spre un palton la doua randuri care sa le adauge volum la orizontala.

Ei bine, cu siguranta barbatii nu isi aleg un palton doar in functie de statura, ci tin cont si de o multime de alte detalii. Cu siguranta fiecare domn va tine cont si de calitatea materialului din care este realizat paltonul.

Tendintele modei conteaza deasemenea foarte mult, asa ca fiecare barbat va incerca sa isi aleaga un palton care sa fie la moda. Exista diferite modele de paltoane, asa ca domnii au de unde sa aleaga articolul vestimentar care li se potriveste cel mai bine.

Culoarea paltonului conteaza deasemenea foarte mult. Exista paltoane care au culoarea neagra, insa se pot gasi si paltoane gri inchis sau maro inchis. Fireste, fiecare domn este liber sa isi aleaga paltonul in functie de culoarea preferata, insa un lucru este cat se poate de sigur, si anume ca negrul ramane negru, negrul ramane elegant, negrul ramane mereu la moda, iar domnii care isi doresc sa impresioneze prin eleganta, sau domnii care isi doresc sa creeze o prima impresie placuta, ar fi indicat sa opteze pentru un palton negru.

0 Shares
You May Also Like