Cum să te îmbraci la o nuntă în aer liber – reguli de stil pentru o apariție de neuitat

0 Shares
0
0
0

Felicitări, ai primit invitația la o nuntă în aer liber și acum te întrebi ce să porți. Fiind o ocazie specială, stilul vestimentar trebuie să fie pe măsură. Nu îți face griji, avem câteva sfaturi pentru tine, astfel încât să ai o apariție de neuitat!

 

1. Verifică invitația

În funcție de tipul evenimentului, invitația poate avea informații cu privire la dress code-ul cerut. Dacă aceasta menționează un dress code specific, el trebuie respectat. Câteva exemple de dress code-uri pot fi: smart casual, cocktail sau black tie. În cazul în care nu este menționat dress code-ul, asigură-te că rochia ta de la StarShinerS este adecvată pentru ocazie.

 

2. Alege țesături ușoare

Nunțile în aer liber au loc, în general, în timpul verii sau primăverii, iar temperatura poate fi destul de ridicată în timpul zilelor toride. Asadar, încearcă să optezi pentru țesături ușoare, care îți permit să te miști confortabil și să te simți răcorită. Bumbacul sau mătasea sunt câteva din opțiunile preferate atunci când vine vorba despre țesături de vară.

 

3. Alege culorile potrivite

Îmbrăcămintea la o nuntă trebuie aleasă cu grijă, astfel încât să arăți bine fără a da impresia că încerci să atragi prea mult atenția asupra ta. Culorile pastelate sau culorile vii sunt în tendințe pentru evenimentele de vară. În funcție de personalitatea ta și de culoarea pielii, alege nuanțe care să te avantajeze. Tonurile de bej, roz sau albastru pal sunt alegeri sigure.

 

4. Alege pantofii potriviți

Pantofii potriviți sunt la fel de importanți ca ținuta în întregul ei. În funcție de locul unde are loc nunta, poți alege între sandale cu toc, pantofi stiletto sau balerini, pentru a menține comoditatea și stilul. În orice caz, trebuie evitată înălțimea exagerată a tocului, deoarece aceasta poate fi incomodă și poate afecta libertatea ta de a dansa.

 

5. Îmbogățește-ți ținuta cu accesorii

În plus față de ținută, accesoriile sunt la fel de esențiale. O geantă mică sau o curea potrivită pot schimba complet aspectul unei ținute. Bijuteriile delicate, cum ar fi cerceii sau o brățară fină, sunt alegerea perfectă pentru nuntile în aer liber.

 

În concluzie, este important să te simți confortabil și să îți potrivești stilul cu ocazia. Menține echilibrul dintre a te simți confortabil și a arăta rafinat și elegant. Urmați aceste sfaturi și arătați impecabil la nunțile în aer liber!

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like