Dresurile si sandalele, da sau nu?

0 Shares
0
0
0

Până nu de mult criticii de modă taxau orice vedetă care ar fi îndrăznit să poarte o pereche de sandale (de orice tip ar fi fost acestea) pantofi decupați sau saboți asociindu-le cu dressurile. Astfel de combinații erau considerate de prost gust și foarte inestetice, iar designerii spuneau că astfel de persoane vor doar să atragă atenția.

Dacă e să privim problema din altă perspectivă, nu e tocmai estetic să-ți „expui” degetele în același context cu întăritura clasică pe care toate tipurile de dresuri o au la bază. Nu numai că arată urât, dar cum mai poți tu să-ți expui pedichiura de vară la care ai trudit atât și care e chiar sexy?

Deși sandalele mai sunt numite și „încălțările verii” dacă stăm să privim acest subiect mai profund, nu e nimic mai incomod decât să porți sandale pe timp de vară.

Piciorul alunecă, se adună foarte multă transpirație și foarte mult praf și se duce de râpă senzualitatea picioarelor tale. Asta în condițiile în care îți alegi o pereche de sandale de proastă calitate. Dacă îți alegi o pereche de sandale de o calitate superioară și de un material bun, vei vedea că lucrurile nu stau tocmai așa.

Trebuie să ai grijă cu ce asortezi sandalele. Daca ți-ai propus o ținută office sau elegantă, oricât de bine ai arăta, picioarele dezgolite pur și simplu nu se potrivesc ținutei tale. Dacă vrei să ai un look elegant ca la carte, trebuie să fii foarte atentă la detalii. Chiar dacă ai picioare frumoase, tonifiate și bronzate, dacă alegi o pereche ieftină de sandale care le va face să transpire și să strălucească, vor arăta foarte inestetic.

Dacă totuși ai în garderobă o pereche de sandale de care nu te poți despărți, cu toate că îți plac foarte mult, dar care îți fac piciorul să transpire prea mult pe timp de vară, trebuie să găsești o soluție. Soluția sunt dresurile toeless, sau mai bine zis, dresurile cu vârful decupat. Sunt foarte practice, ca să nu mai pomenim că asta e și tendința la Holywood de ceva vreme.

Foarte multe vedete celebre s-au afișat purtând dresuri fără degete, unele dintre ele adoptând combinații foarte îndrăznețe. Dacă ești atentă la detalii și știi să asortezi piesele vestimentare, poți obține o combinație mai mult decât seducătoare.

Ba mai mult, dacă alegi o pereche de dresuri de calitate, pe lângă faptul că le poți purta lejer cu toți pantofii de vară, acestea au pe talpă și un înveliș fin din silicon care nu mai permite piciorului tău să alunece, una dintre cele mai des întâlnite probleme ale femeilor atunci când poartă tocuri!

Cu toate cunoașteți situații în care, datorită căldurii și a transpirației,  picioarele alunecă și ba scăpați pantoful din picioare, ba se lărgesc bretelele sandalelor, ba degetele se deplasează prea mult înspre față sau alunecă glezna într-o parte și te dezechilibrezi.

Un alt motiv pro pentru a alege acest tip de dresuri, e că pielea piciorului nu arată întodeauna atât de perfect precum ne-am dori. Fie că vorbim de zgârieturi sau vânătăi, fie că vorbim de câteva fire pe care le-ai ratat atunci când te-ai epilat, sau de fire crescute sub piele, o astfel de pereche de dresuri te scapă de toate aceste griji și îți va face picioarele să arate impecabil!

Picioarele tale vor căpăta un aspect de make-up, ușor strălucitor și fără nicio imperfecțiune. Vei rezolva și problema călcâielor închise la culoare și problema cojii de portocală.

Ca să te asiguri că te vei simți comod în otfiturile de vara aceasta, și că vei fi și elegantă și feminină, combină perechile de dressuri toeless cu o pereche de sandale damă pe măsură!

0 Shares
You May Also Like