Cum alegi o firma de pompe funebre?

0 Shares
0
0
0

Din pacate, de cand e lumea lasata, fiecare odata si odata ne vom gasi sfarsitul, insa pana atunci, daca vei trece prin momente grele si iti vei pierde un membru al familiei, care a murit dintr-o cauza sau alta, cu siguranta va trebui sa stii cum sa alegi o firma de pompe funebre pentru o eventuala colaborare.

De exemplu, daca ai in familie un membru bolnav, care zace la pat de mai mult timp, iar intr-un moment sau altul ii vine sfarsitul, cu siguranta trebuie sa gasesti cea mai buna solutie pentru a transporta decedatul la capela cimitirului unde acesta va fi inmormantat.

Va trebui sa stii insa ca, a trecut acea perioada in care decedatii puteau fi transportati de acasa si pana la cimitir, sau de acasa si pana la capela, cu orice duba sau cu orice masina, pentru ca legile s-au schimbat iar lucrurile au evoluat.

In prezent, daca o persoana decedeaza acasa, si trebuie transportata la capela pentru a fi inmormantata, este nevoie de colaborarea unei firme de pompe funebre, care ofera si serviciul de transport decedati, pentru ca doar in aceste conditii se mai poate transporta un decedat.

Se poate intampla, ca odata si odata sa ai un membru al familiei bolnav, si care sa mearga la spital pentru a se trata, iar acolo sa ii vina sfarsitul, iar pentru a putea fi transportat, tot de o firma de pompe funebre vei avea nevoie, pentru a-ti transporta decedatul de la spital si pana la capela.

In cazul in care insa, o persoana draga tie isi gaseste sfarsitul intr-o alta localitate, atunci iarasi ai nevoie de o firma de pompe funebre pentru a-ti transporta persoana decedata in localitatea in care locuia, insa pentru asta vei avea nevoie de diferite documente.

O firma de pompe funebre care se ocupa de transportul furerar national, iti va veni in ajutor, insa pentru a transporta decedatul dintr-o localitate in alta, va solicita in primul rand adeverinta de inhumare, iti va solicita certificatul de deces si certificatul de imbalsamare, dar si o adeverinta de la AGSP pentru transportul funerar.

Este iarasi foarte important de precizat faptul ca toate firmele care ofera astfel de servicii sunt autorizate, si detin masini funerare autorizate.

Ei bine, atunci cand alegi sa colaborezi cu o firma de pompe funebre, cu siguranta nu te intereseaza doar transportul decedatului, ci si alte servicii care iti pot fi puse la dispozitie de firma respectiva.

De exemplu, poti alege sa colaborezi cu o firma care ofera si servicii de imbalsamare decedati, asa ca certificatul de imbalsamare pentru persoana decedata se va obtine pe loc.

Deasemenea, o astfel de firma, atunci cand iti transporta decedatul in localitatea in care va fi inmormantat, iti poate oferi si un sicriu pentru decedat, asa ca nu va mai trebui sa cauti un sicriu in orasul respectiv.

Asadar, aceste detalii cu siguranta trebuie sa le cunosti atunci cand ai un membru decedat in familie, pentru ca trebuie sa stii ce servicii poate oferi o firma de pompe funebre.

0 Shares
You May Also Like