Construirea unui site pas cu pas

0 Shares
0
0
0

In acest articol va vom prezenta construirea unui site pas cu pas tinand cont de beneficiar. Acest articol se adreseaza tuturor persoanelor care nu au cunostinte tehnice in domeniu si scopul este cel de a va informa cu privire la pasii care sunt necesari pentru a dezvolta un site web de calitate.

Evident primul si cel mai important pas pentru construirea unui site este planificarea initiala. In sensul acesta va trebui sa indentificam care e scopul site-ului pe care il vom dezvolta si ce dorim de la el, carei persoane ne adresam si ce dorim sa comunicam celor care intra pe el.

In urma acestui proces vom vedea care sunt cuvintele cheie care vor defini insasi esenta unui site web. Vorbim despre mai multe expresii si cuvinte care sunt foarte potrivite in momentul in care ne gandim cum descriem site-ul. In baza lor se va face si optimizarea seo.

Pentru toate acestea cel mai bine e sa gasiti o firma care ofera servicii web design si promovare care sa va ajute si sa va indrume.

Pentru ca un site are de la inceput concurenta e necesar sa faceti o analiza temeinica a site-urilor concurente. Metoda prin care puteti sa gasiti site-urile concurente e simpla.

Cautati in motorul de cautare Google acele cuvinte sau expresii cheie pe care le identificati la pasul anterior. In acest mod veti vedea ca e intr-adevar un numar destul de mare de site-uri care concureaza si este necesar sa le analizati cu atentie.

Scopul este sa vedeti oferta lor, cuvintele si expresiile cheie care se afla la baza paginilor si calitatea sau originalitatea continutului. Evident vom analiza si modul prin care sunt prezentate informatiile si felul in care arata paginile sau diverse alte aspecte ce pot sa fie considerate subiective.

Nu trebuie sa uitam nici ca scopul  final al site-ului este sa aduca vizitatori si sa popularizeze informatiile prezente pe paginile site-ului. Nu trebuie neaparat sa fim primii in pagina mai ales pentru cuvinte si expresii pe care nu le cauta nimeni.

Motorul oricarui site web este  structura informatiilor. Vizitatorii care intra pe pagina fac asta doar pentru continutul pe care il gasesc.

Daca actualizati paginile de pe sie cu un continut proaspat si de calitate dar si relevant petru domeniul de activitate folositi cea mai buna metoda prin care sa va asigurati ca veti obtine rezultate foarte bune si conforme cu pozitionarea in paginile de rezultate pentru orice motor de cautare. Inainte de a incepe sa scrieti continutul e foarte important sa tineti cont de tot ce inseamna optimizare seo pentru ca site-ul sa atinga si o serie de scopuri.

Oferirea informatiilor de valoare pentru cititori. Acestia trebuie sa priemasca ceea ce cauta si continutul vine in ajutorul intrebarilor lor.

Paginile trebuie sa fie optimizate pentru cuvinte cheie relevante si sa ofere si continut de calitate. Toate paginile ar trebui sa cuprinda si continut care sa faca referire la unul din cuvintele cheie importante si site-ul nu ar trebui sa aiba pagini false sau linkuri invizibile.

0 Shares
You May Also Like