Cheltui acum, economisești mai târziu: 4 investiții Smart pentru piscine

0 Shares
0
0
0

Oamenii  nu sunt prea pricepuți în a judeca costurile și beneficiile pe termen lung, iar aceasta este o problemă reală atunci când vorbești despre piscina din curtea din spate. O casa cu piscina din beton nu necesită doar o investiția inițială imensă, ci și un angajament continuu de a investi timp și bani pe o lungă perioadă de timp de acum încolo.

Indiferent dacă intenționezi să îți construiești  o nouă piscină sau deja ai una, poate fi dificil să ghicești suma de bani pe  care o vei cheltui per total de-a lungul timpului.

Din păcate, economiile pe termen lung presupun cheltuieli mari pe moment. Acest lucru îi împiedică pe mulți să ia o decizie inteligentă pe termen lung.

Iată patru lucruri pe care le poți face, care te vor costa la început, dar care își vor scoate în timp investiția.

1. Alege să construiești toate lucrurile la început

Renovarea unei piscine este foarte costisitoare, mai ales dacă vrei să faci schimbări dramatice. Astfel încât, un sfat bun este să aloci suficient timp să te gândești  înainte să te apuci efectiv de construcția piscinei la toate caracteristicile bazinului și din împrejurimi, incluzând terasa, tobogane, jacuzzi sau orice altceva îți dorești .

Chiar și ceva aparent simplu, cum ar fi instalarea unei trambuline, poate fi ridicol de scumpă de făcut după ce construcția piscinei este gata. Cu alte cuvinte transformă în realitate tot visul tău și nu te mulțumi cu jumătăți de măsură, deoarece mai târziu va fi mai scump.

2.Folosește un sistem de încălzire solar

Fără îndoială – un sistem de încălzire solar pentru piscină se va plăti singur în timp. În majoritatea locurilor, chiar și un asemenea sistem este insuficient pentru a menține apa la o temperatură optimă. Dar nu este o problemă.

Poți utiliza un sistem solar alături de unul tradițional pentru a încălzi apa din piscină, însă cel de-al doilea va consuma mult mai puțină energie dacă va fi nevoie de el, decât dacă ar fi fost singur. Având în vedere costurile anuale de încălzire a unei piscine, investiția ta se va plăti singură mai repede decât îți închipui.

3.Acoperă-ți piscina

Orice fel de acoperire pentru piscină care blochează vântul și încetinește evaporarea este utilă, dar poți face economii mai mari cu foliile solare pentru piscină concepute pentru a capta și menține căldura de la soare.

Chiar și un sistem de acoperire automat, care poate părea scump la început își va dovedi eficiența rapid, scutindu-te de costul energiei pentru încălzirea apei.

4.Ia-ți un robot de curățat

Mai degrabă decât să angajezi o persoană să îți curețe piscina și care îți percepe o taxă lunară, poți economisi bani cumpărând un robot de curățare a bazinului (în plus, să urmărești un roboțel care lustruiește pereții bazinului este mult mai hazliu decât să îl urmărești pe un tip pe nume Stan, făcând același lucru).

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare îmbunătățiri pe care le poți achiziționa și care își scot banii plătiți în timp relativ scurt. Sigur te vei mai lovi și de altele pe măsura ce îți vei construi piscina sau dacă te documentezi suplimentar.

0 Shares
You May Also Like