Cum trebuie sa arate serbarea de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Inca de la inceputul toamnei, de cand incepe un nou an de gradinita, si un nou an scolar, deja copiii asteapta nerabdatori sa treaca timpul cat mai repede, pentru a se apropia serbarea de Craciun.

In ceea ce ii priveste pe copiii de gradinita, acestia cu siguranta vor desfasura tot felul de activitati specifice varstei pe care o au, atunci cand sunt la gradinita, insa acest lucru se intampla pana pe la inceputul lunii decembrie.

Datorita faptului ca sarbatorile de iarna sunt in luna decembrie, inca de la inceputul acestei luni, toate activitatile care se vor desfasura la gradinita vor avea un singur scop, si anume acela de a se organiza cea mai frumoasa serbare de Craciun.

Pentru astfel de serbari, in functie de varsta copiilor, fie educatorii le vor da sa recite tot felul de pozezii specifice sarbatorilor de iarna, si poezii dedicate celui mai renumit personaj din perioada respectiva, si anume Mos Craciun.

Copiii cei mai mari de la gradinita, sau copiii de la scoala din clasele primare, mai mult ca sigur in cadrul acestor serbari nu vor mai recita poezii specifice sarbatorilor de iarna, si poezii dedicate mosului, ci vor interpreta tot felul de scenete specifice.

Pentru a participa la astfel de serbari, cu siguranta parintii le vor pregatii copiilor costumatii specifice, in cazul in care acestia vor trebui sa interpreteze o anumita sceneta.

Ei bine, si asa cum se intampla in fiecare an, la finalul serbarii isi va face aparitia si celebrul personaj Mos Craciun, care le va imparti cadouri copiilor care au participat la serbare.

Inca din cele mai vechi timpuri se spunea ca Mos Craciun este acel personaj foarte indragit de catre toti copiii, din toata lumea, datorita faptului ca in noaptea de Craciun, acesta le oferea copiilor tot felul de cadouri.

Legat de cadourile oferite de Mos Craciun, se mai spune ca doar copiii cuminti si care faceau fapte bune tot anul primeau cadouri, pe cand copiii neastamparati primeau in schimb cate o nuielusa.

Ei bine, tinand cont de faptul ca in cadrul unei serbari toti copiii sunt cuminti si ascultatori, cu siguranta fiecare copil isi doreste ca in cazul in care mosul isi face aparitia, sa priceasca un cadou foarte frumos.

Si ca o surpriza pe care personalul de la gradinita ar putea sa o pregateasca pentru cei mici, ar fi aceea de a inchiria un Mos Craciun.

Cu siguranta sunt tot felul de firme care organizeaza petreceri private pentru cei mici, asa ca pe langa celebrii animatori, ele ofera si servicii de inchiriere Mos Craciun.

Asadar, cea mai frumoasa supriza pe care ar putea sa o aiba fiecare copil de la gradinita, in momentul in care se organizeaza serbarea dedicate sfintelor sarbatori de iarna, ar fi un Mos Craciun inchiriat.

Cand il au copiii alaturi de ei pe Mos Craciun la serbare, cu siguranta nu mai conteaza foarte mult cadourile pe care le primesc, pentru ca prezenta mosului pentru ei este cel mai frumos cadou posibil.

 

0 Shares
You May Also Like