Care sunt unele dintre cele mai importante tooluri pentru monitorizarea concurentei si detectarea oportunitatilor?

0 Shares
0
0
0

BH Spy, AdSector si Adspy sunt instrumente foarte diferite, cu toate acestea, toate sunt minunate. BH Spy este cel mai unic dintre cele trei, deoarece are mai putine anunturi decat AdSector si Adspy, cu toate acestea, toate anunturile lor sunt selectate manual si clasificate in listele corespunzatoare blackhat. Instrumentul lor elimina toate lucrarile manuale care intra in cercetare pentru a va economisi timp. Ca urmare, instrumentul este, de asemenea, mult mai usor de utilizat. Noi am avut acces la toate aceste instrumente accesand AdSector group buy unde am primit contra unui abonament minim peste 80 de utilitare SEO absolut indispensabile. Pretul este unul foarte mic raportat la beneficii si de aceea este foarte important sa discutam despre monitorizarea concurentei pe date reale.

In plus, BH Spy permite numai accesul a 20 de abonati la instrumentul lor, pentru a se asigura ca utilizatorii lor beneficiaza cu adevarat de instrumentul lor ceea ce inseamna ca AdSector este mai bun pentru ca ii accepta pe toti. In cele din urma, BH Spy difera si prin faptul ca nu are filtre ca celelalte doua instrumente de spionaj. Desi filtrele nu sunt necesare deoarece anunturile sunt pre-categorizate si includ informatii esentiale, cum ar fi tara, actiunile, comentariile, aprecierile, textul publicitar, paginile de destinatie, adresele URL, linkul Facebook la anunt si reclamele.

Atat AdSector, cat si Adspy ofera un filtru “Affiliate Network”, astfel incat sa puteti selecta retelele preferate si sa vedeti ce ofera afiliatii care ruleaza acolo. Din pacate, atat pentru Adsector cat si pentru AdSpy, acest filtru nu este foarte bine intretinut si lipsesc cateva retele utile mari. De asemenea, nu pastreaza actualizarea filtrului, astfel incat retelele care rotesc domenii de urmarire au frecvent o multime de anunturi care ar fi trebuit returnate.

Una dintre principalele caracteristici diferentiate intre instrumente este ca, in prezent, AdSector furnizeaza numai date pentru anunturile Desktop, in timp ce BH Spy si AdSpy ofera in prezent numai date pentru anunturile mobile.

In functie de strategia dvs. de publicitate, acest lucru poate influenta momentul in care alegeti sa incercati. Acestea fiind spuse, o multime de oameni folosesc vizarea larga a anunturilor lor si pur si simplu fac publicitate in ambele, astfel incat veti vedea o anumita suprapunere intre instrumente. In plus, Adspy include anunturi Instagram, in timp ce AdSector nu o face.

Fara indoiala, Facebook este una dintre cele mai populare si mai importante platforme de social media pentru retele media cu un utilizator activ de aproximativ 2 miliarde de oameni din intreaga lume. Platforma gigant de retea este utilizata de utilizator pentru a impartasi, a comenta si a aprecia postarile care sunt trimise de prietenii lor, celebritati, oameni de afaceri profesionisti, membri ai familiei si alte persoane.

Au folosit-o pentru alte scopuri, cum ar fi promovarea afacerilor, utilizarea personala si divertismentul. S-ar putea sa va ganditi ca articolul are titlul de “cele mai bune 10 instrumente de spionaj pentru anunturi Facebook pentru o promovare online mai buna”. Nu va faceti griji cu ajutorul AdSector veti obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp.

0 Shares
You May Also Like