Calendarul personalizat, un promotional necesar oricarui birou

0 Shares
0
0
0

Se apropie sfarsitul de an si majoritatea companiilor au intrat in febra pregatirilor pentru sarbatori. Unele se gandesc la acordarea de prime si cadouri de sarbatori pentru angajatii proprii, iar altele se gandesc la un mod cat mai atragator de a-si rasplati sau fideliza clientii si partenerii de afaceri.

Dincolo de oferirea de agende si pixuri, oferirea de calendare personalizate reprezinta un adevarat ritual pe care companiile il respecta an de an. Iar aceste obiecte promotionale sunt apreciate aproape de catre oricine, indiferent ca vorbim despre clienti, parteneri de afaceri sau chiar angajati ai firmei.

Este si motivul pentru care departamentele de marketing lucreaza intens pentru alegerea celor mai sugestive imagini, iar designerii se intrec an de an pentru gasirea celor mai reusite modalitati de punere in pagina a calendarului pentru anul urmator. Dar, sa vedem insa care ar fi principalele tipuri de calendare personalizate pe care le putem gasi pe piata la momentul actual.

Calendare de birou

Printre cele mai uzuale calendare personalizate se numara cele de birou. Acestea au avantajul ca pot fi asezate aproape oriunde, pe birou, pe unitatea centrala a unui calculator sau chiar in fata laptopului, astfel incat sa nu deranjeze nici utilizatorul, dar sa fie si vizibile pentru cei care intra in incapere.

Din acest punct de vedere, unul dintre cele mai utilizate calendare personalizate de birou este cel cu spira. Avantajul este ca, in acest caz, foile pot fi rulate una cate una, fara a fi nevoie sa le rupem.

In ceea ce priveste formatul, cel mai uzual este cel de marimea unei coli de caiet, adica A4 sau A5, acestea putand fi asezate atat pe verticala, cat si pe orizontala. Cat priveste grafica, aceasta ramane la latitudinea designerului, care poate opta pentru o asezare in pagina simpla, fie prin colaje de fotografii si elemente grafice, care sa personalizeze calendarul in functie de nevoi.

Calendare personalizate de perete

De aemenea, la mare cautare sunt si calendarele de perete. Iar daca in cazul celor de birou tindem spre miniaturizare, in cazul celor de perete, putem opta pentru formatul A3, atat culcat, cat si vertical.

Cele din urma au avantajul ca se pot agata mai bine pe perete, chiar daca pentru aceasta este nevoie de montarea unui cui sau a unui diblu in perete. Spre deosebire de calendarele de birou, cele de perete vor avea nevoie sa le rupem foile odata cu trecerea fiecarei luni. Aceasta in cazul in care nu dorim sa le dessurubam de pe perete de fiecare data cand dorim sa dam pagina.

0 Shares
You May Also Like