Anvelope de vara Firestone pentru autoturisme

0 Shares
0
0
0

Firestone propune clientilor o gama larga de anvelope 195 65 R15 destinate echiparii autoturismelor pe timpul verii .

FIREHAWK SZ90 este cel mai tanar membru al gamei de anvelope sportive marca Firestone . Acesta anvelopa reprezinta echilibrul perfect intre manevrabilitatea atat pe carosabil uscat cat si pe carosabil umed oferind standarde de performanta dintre cele mai inalte mai ales in domeniul directiei .

Este o anvelopa care iti ofera o adevarata placere de a conduce prin stabilitatea incredibila si tractiunea foarte performanta asigurata in timpul virajelor .

Configuratia asimetrica a benzii de rulare si design-ul inovator foarte dinamic fac din acesta anvelopa alegerea ideala pentru orice autoturism in cele mai diverse situatii . Legatura dintre blocurile de pe suprafata centrala este gandita pentru a asigura o rigiditate si o rezistenta la acvaplanare foarte buna . Noul profil al blocurilor din umarul anvelopei asigura aderenta si control foarte precis in special pe carosabil uscat .

FIREHAWK SZ90 este castigatoarea urmatoarelor drive-teste :

* ADAC motorwelt 2010
* Canwb 2010
* UAMTEC 2010

Expertii Firestone vor sa se asigure ca nimic nu va sta in drumul dumneavoastra catre vacanta mult visata , nici macar o pana de cauciuc , creand astfel anvelopa FIREHAWK SZ90 RFT . Este o anvelopa Run Flat care ofera cele mai bune performante la capitole ca precum siguranta , manevrabilitate si control .

Autoturismul dvs este echipat cu anvelope 195 65 R15 , vreti sa cumparati Firestone FIREHAWK SZ90 la oferta ? Gasiti cu siguranta o gramada de siteuri online care va propun afaceri corecte si bune.

Marginea ranforsata a anvelopei este capabila sa sustina greutatea autoturismului si sa ii mentina stabilitatea in situatia unei pierderi neasteptate de presiune . Soferul poate sa conduca autoturismul intr-o astfel de situatie pe o distanta de pana la 80 de km la o viteza de maxim 80 km/h .

Puntea 3D care face legatura in canelul central este creata special pentru a oferi o tractiune la un nivel maxim . Manevrabilitatea este optimizata cu ajutorul noului concept de blocuri rigide .

Modelul FIRESTONE TZ300 este conceput de catre expertii Firestone pentru asigurarea unei protectii superioare autoturismului dumneavoastra . Acesta anvelopa este foarte puternica din toate perspectivele in care poti sa ai incredere indiferent de situatie . Prezinta o aderenta admirabila indiferent de conditiile meteo pe orice carosabil asigurand totodata siguranta si confortul de care dumneavoastra aveti nevoie .

Amestecul dintre o rigiditate radiala foarte redusa si aripile cu duritate scazuta are ca rezultat o mai buna amortizare si un grad mai ridicat de confort .

Canelurile laterale de pe flancul anvelopei combinate cu cele principale longitudinale asigura o evacuare si o dispersie eficienta si constranta a apei de pe suprafata de contact .

Muchia inalta de pe suprafata anvelopei asigura o franare optima si o tractiune integrala in timp ce nervura de contact de pe flanc reduce zgomotul din timpul rularii si creste rezistenta la uzura .

TZ300 a trecut cu brio trei dintre cele mai importante drive-teste : ADAC 2011 , Canwb 2010 si UAMTC-test 2010 .

Ultimul model din gama de anvelope de vara propuse de Firestone este MULTIHAWK , o anvelopa confortabila , silentioasa , cu bune rezulatate la franare , eleganta si foarte cocheta .

Banda de rulare prezinta un numar foarte mic de lamele in partea centrala ceea ce duce la o crestere semnificativa a controlului asupra autoturismului dumneavoastra , la rezultate foarte bune in momentul franarii pe o suprafata uscata si nu in ultimul rand la cresterea duratei de viata a anvelopei .

Configuratia in forma de lentila a blocurilor asigura o dispersie eficienta a apei si implicit o buna rezistenta la acvaplanare .

Anvelopele Firestone destinate utilizarii pe timpul verii reprezinta echilibrul perfect intre rezultate deosebite atat pe carosabil umed cat si pe carosabil uscat .

0 Shares
You May Also Like