Avantajul exercitiilor pe biciclete fitness tip recumbent

0 Shares
0
0
0

Exista atat de multe tipuri de biciclete fitness, incat e normal sa fi confuz. Biciclete Spinning, biciclete stationare, biciclete duble de actiune si biciclete recumbent care sunt, probabil, unele de care ati auzit deja.

E aproape ca si cum trebuie sa fiti un instructor de fitness pentru a întelege diferentele! Iata un scurt rezumat al acestor termeni confuzi.

Biciclete spinning

Probabil ati auzit despre aceste biciclete spin atat de diferite dare care au devenit atat de populare in cluburile de fitness din vest. Biciclete Spinning au, de obicei, cel putin o roata din fata care se roteste (este motivul pentru care sunt numite in acest fel).

Aceste biciclete ar putea fi un capriciu de actualitate, dar din pacate ele nu sunt foarte confortabile. Scaunele sunt mici si tari. Arhitectura face aceste biciclete, plictisitoare, mai interesante, dar daca sunt destinate exercitiilor de acasa, ele devin rapid plictisitoare.

Biciclete stationare

Sau biciclete în pozitie verticala, sunt bicicletele pe care majoritatea oamenilor le cunosc. E acelasi model de baza, ca în 1980, doar cu un design mai nou. Si acestea, din pacate, sunt destul de incomode. Nu poti face activitati ca cititul sau uitatul la televizor pentru ca esti înclinat la stanga si la dreapta si esti in miscare asa ca si aceste mijloace de fitness devin rapid plictisitoare.

Biciclete duale de fitness

Se numesc asa deoarece iti poti antrena atat partea inferioara cat si cea superioara a corpului. E un antrenament bun, dar un pic dificil pentru incepatori, si ca de obicei, timpul pe bicicleta va deveni in cele din urma plictisitor. Setarea lor e dificila in antrenarea corpului.

Biciclete de fitness tip recumbent

Bicicletele culcate recumbent sunt biciclete de exercitii cu scaune confortabile. Stai pe spate si intr-o pozitie culcata la sol in timp ce pedalezi. Aceste biciclete sunt destul de usoare de manevrat chiar si pentru începatorii mai sedentari, si ofera de obicei programe de antrenament pentru a preveni aparitia plictisului. Cei mai multi medici si antrenori personali recomanda acest tip.

Bicicletele acestea sunt recomandate pentru toate nivelurile de fitness, oricat de diferite ar fi ele. Ai mai multe sanse de a tine pasul cu o rutina de biciclete recumbent de-a lungul timpului, bicicletele sunt mai sigure, si exista diferite beneficii atat pentru barbati cat si femei. Sunt perfecte in antrenarea picioarelor si a posteriorului, fiind usor de utilizat si ofera rezultate mai bune decat alte aparate de fitness de exemplu stair-stepper.

Daca va mutati scaunul un pic mai in fata pentru a aduce picioarele mai sus, puteti antrena chiar si abdomenul si nu mai trebuie sa faci abdomene pentru a rezolva si acest aspect. Potrivit celor mai multe sondaje, femeile sustin în numar mai mare ca nu au timp pentru exercitiu, deoarece au multe responsabilitati în casa.

Cu pozitionarea unei biciclete de acest tip, aveti posibilitatea sa rezolvati si alte lucruri planificate. Sunteti capabila sa cititi, sa va uitati la stiri, si chiar sa folositi un telefon sau un organizator electronic.

0 Shares
You May Also Like