Perna ergonomică cu memorie pentru sănătatea coloanei vertebrale

0 Shares
0
0
0

Mulți experți medicali spun că apariția insomniei este adesea asociată cu patul și setul de pat ales în mod necorespunzător. Acest lucru este valabil mai ales pentru pernă. Astăzi, producătorii oferă o varietate de modele diferite, iar un loc special în această listă se referă la produsele cu efect de memorie.

Este demn de remarcat faptul că, de când a apărut pe piață, perna ergonomică cu memorie a reușit deja să câștige atenția cumpărătorilor. În general, majoritatea pernelor cu memorie sunt dreptunghiulare. Particularitatea produsului constă în miezul pernei, care este din spumă memory.

Marginile pernei sunt ușor ridicate, ceea ce oferă cea mai confortabilă odihnă. Este demn de remarcat faptul că, produsul cu această formă este ideal pentru persoanele care suferă de osteocondroză cervicală. Efectul de memorie este asigurat de materialul de umplutură.

Materialul răspunde la presiunea și căldura umană, și datorită acestui fapt, perna se adaptează complet la forma gâtului și a umerilor în timpul somnului. În absența impactului, produsul capătă forma inițială.

Odihnă bună, confort și efect therapeutic

Perna ergonomică cu memorie nu numai că oferă o odihnă de calitate și confortabilă, dar are și un efect terapeutic. În timpul somnului, mușchii sunt complet relaxați, iar aportul de sânge este semnificativ îmbunătățit.

Utilizarea unei perne cu memorie nu va elimina boala în sine, dar simptomele bolilor legate de coloana vertebrală nu vor mai fi atât de evidente. Perna ergonomică cu memorie are o bază ortopedică, o formă ergonomică, iar baza are o structură celulară care asigură circulația normală a aerului și nu colectează praful.

Ca rezultat al testării, s-a dovedit că perna cu baza ortopedică asigură o respirație normală în timpul somnului. De aceea, perna ergonomică cu memorie este recomandată pentru utilizare persoanelor care suferă de sforăit.

De asemenea, elimină amorțeala gâtului, deoarece, proprietățile sale oferă confort și comoditate, care previn durerea. În general, perna este recomandată persoanelor care stau mult timp în fața calculatorului, persoanelor cu leziuni ale gâtului și celor care fac muncă fizică.

Perna cu înveliș de Aloe Vera

Perna cu memorie urmează perfect contururile corpului uman în timpul somnului. Materialul este ușor și are o structură deschisă, care este principalul avantaj. Aceste proprietăți asigură o termoreglare bună. Produsul este ventilat destul de repede și, prin urmare, nu emite mirosuri.

Este extrem de moale și plăcută la atingere și pentru a o face și mai plăcută, învelișul este îmbogățit cu Aloe Vera, ceea ce creează o senzație suplimentară de moliciune asupra pielii. Aloe Vera este populară pentru proprietățile sale naturale de vindecare. Husa pernei este îmbogățită cu Aloe Vera pentru a recrea senzația moale și blândă pe care o dă această plantă străveche.

La prelucrarea textilelor, planta este turnată cu atenție în țesătură pentru a îmbunătăți moliciunea și senzația netedă. Dacă perna nu oferă un sprijin adecvat pentru cap și gât, acest lucru va duce la neliniște și tensiune, respectiv la somn slab calitativ și la insomnii.

Persoanele care dorm pe burtă ar trebui să caute o pernă foarte subțire, care să nu ridice gâtul prea sus. Scopul pernei ergonomice cu memorie este de a menține coloana vertebrală și gâtul la cel mai neutru unghi posibil și astfel ameliorează stresul și tensiunea.

0 Shares
You May Also Like