Opinii despre Bose Frames Soprano: sunet mai bun, autonomie mai mare decat modelul anterior

0 Shares
0
0
0

Ramele sunt un upgrade placut fata de oferta anterioara a companiei. Am analizat prima generatie Bose Frames in iunie 2019, observand ca Bose a fost unul dintre primii care a abordat ceea ce multi au numit realitatea augmentata “audibila”.

La vremea respectiva, dispozitivul a fost foarte popular, dar nimeni nu stia ce sa creada despre el. Fara o componenta vizuala, multi oameni au crezut ca ochelarii de soare audio cu Bluetooth sunt o idee cam prosteasca.

Cu toate acestea, Bose Frames a reusit sa aiba o baza de fani dedicata, chiar daca oarecum mica, suficient pentru a justifica o noua iteratie a vechii forme. Asadar, ne uitam la a doua generatie de Bose Frame, in special la Bose Frame Soprano, pentru a vedea daca mai merita investitia. Vezi pe https://www.all-audio.ro/ochelari-audio-bose-frames-soprano mai multe detalii.

Sunet

O pereche originala de rame Bose spune ca poti fi surprins de calitatea sunetului lor daca le cumperi. A doua generatie a devenit din ce in ce mai buna. As spune ca, dupa parerea mea, gama de mijloc s-a completat considerabil mai mult decat la prima generatie. Cu toate acestea, suna mult mai bine decat v-ati astepta.

As merge chiar atat de departe incat as spune ca experienta audio este mai bine echilibrata decat cea a castilor AirPods Pro. Poate ca va intrebati daca exista vreo pierdere de sunet cu ramele Bose. Raspunsul este da si nu.

Depinde in mare masura de locul in care le purtati si de cat de mult dati volumul la maxim. Am purtat Bose Frames aproape peste tot si pot spune ca nu este nevoie sa dai volumul la maxim pentru a avea o experienta de ascultare buna.

Cu toate acestea, daca sunteti o persoana care are nevoie de muzica la maximum pentru a se bucura de ea, probabil ca veti dori sa alegeti altceva decat Bose Frames.

Mai confortabil

O problema pe care am avut-o cu prima generatie de rame a fost senzatia ca acestea se infigeau in partea de sus a urechilor mele. Niciodata nu am putut scapa de sentimentul ca exista bucati ascutite de plastic care sapau in pielea sensibila.

Cu toate acestea, mi-au placut atat de mult incat am ajuns sa le modific cu varfuri de confort din silicon. Acum, capatul bratelor de pe ramele Bose sunt prea groase pentru a aluneca pe ele, asa ca am ajuns sa le lipesc cu superglue, dar din fericire acum nu mai exista aceasta problema.  Bose a schimbat, de asemenea, modul de control al sunetului pe a doua generatie Frames.

Prima generatie Frames necesita apasarea unui buton si intoarcerea fizica a capului, ceea ce functiona destul de bine, dar nu era foarte intuitiv. A doua generatie de rame a inlocuit gesturile de rotire a capului cu controale pe ochelari.

In schimb, glisati degetul de-a lungul bratului drept al ochelarilor pentru a controla volumul sau atingeti de doua ori pentru a apela Siri sau pentru a raspunde la un apel primit. La fel ca prima generatie, cea de-a doua generatie se opreste automat atunci cand este asezata cu capul in jos pe o masa.

Din nou, aceasta a fost o caracteristica pe care am apreciat-o la prima generatie si ne bucuram sa o vedem revenita.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like