O parte din efectele campaniilor platite la Google

0 Shares
0
0
0

Despre aceste campanii platite si efectele sau riscurile pe care le prezinta vom discuta in cele ce urmeaza pe baza unor informatii primite de la mai multi experti seo de la o firma de optimizare seo Deva.

Inca mai exista in mod bizar oameni care se tem ca la un moment dat motoarele de cautare vor fi distruse si in final campaniile nu isi vor mai merita banii. La aceasta intrebare vrem noi sa raspundem.

In cele din urma, s-ar putea ca motoarele de cautare sa nu se afle in permanenta in functiune. Poate ca aceastea vor arata ca dispozitivele IoT cum ar fi Alexa care incorporeaza un anumit nivel de cautare in el, dar veti trage de asemenea traficul departe de utilizarea barelor de cautare Google / Bing.

Ca exemplu in viata reala, nu trebuie sa intrebati Google unde sa gaseasca (interogari, cuvinte cheie, comunicare, cautare) cel mai bun pret pe detergentul de rufe daca puteti apasa butonul wash sau numele pe care il are masina dvs. inteligenta de spalat si acest lucru doar pentru simplul fapt ca veti diminua timpul pierdut cu cautarile deoarece raspunsul vine imedat.

Pe de alta parte, inca mai credem ca suntem departe de acest lucru in acelasi mod in care distrugerile de pe dispozitive mobile care ucid computerele personale au incetinit. Asta inseamna ca folosim in continuare calculatoarele noastre pentru educatie si munca (chiar daca folosirea personala se invarte in jurul comprimatelor si dispozitivelor mobile si al IoT-urilor).

Si dispozitivele noastre mobile pentru interogari in deplasare. Computerele reprezinta in continuare o sursa primara de cautare in ceea ce priveste munca si educatia, precum si activitati personale mai intense (planificarea concediilor, de exemplu), astfel incat computerele inca se bazeaza in mare masura pe cautare.

Dispozitivele mobile sunt inca puternic centrate pe interogari pentru diferite sarcini, mai ales cautarea vocala (inca centrat pe interogari!). Ceea ce trebuie sa retineti este faptul ca totul este in continua schimbare si de aceea este chiar benefic sa incepes sa ne orientam pe mai multe planuri pentru a avea succes. De asemenea, ceva foarte important la aceste campanii sunt rezultatele si efectele. Vom discuta putin despre efectul social.

Efectul social

Zona sociala implica rezistenta in ceea  ce priveste reusita si efectul din cautari care va continua sa aiba un efect asupra cautarii si a cuvintelor cheie (desi nu intr-un mod teribil de ingrijorator). Socialul atrage cu siguranta un nivel de trafic din cautare, in special in interogarile produsului. “Cine a folosit aceasta masina de spalat vase inainte, orice alte recomandari?”

Anunturile sociale explodeaza in popularitate, si in mare parte pentru ca lucreaza la brand. Oamenii achizitioneaza mai mult decat au facut pana acum din anunturile sociale, iar cei care se ocupa de marketing se grabesc sa fie acolo pentru ei.

Fata de aceasta: o comparatie de intre cautarea sociala si platita, daca faceti o asemenea analiza veti descoperi ca aceste doua tehnici sunt diametral opuse. Exista diferite motivatii si scopuri pentru utilizarea motoarelor de cautare. De aceea noi ne-am gandit ca cel mai util ar fi sa combinati cele doua tehnici prin care sa ajungeti la inima publicului.

0 Shares
You May Also Like