Detalii despre tratamentele cu lipolaser

0 Shares
0
0
0

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca exista o multime de femei care se lupta cu celulita, si care ar face orice ca sa scape de aceasta problema.

Plus de asta, pe langa celulita, femeile se mai confrunta si cu straturile de grasime nedorita, si cu colaceii, fapt care nu le da voie sa se simta bine in pielea lor, daca putem spune asa.

Din fericire, aceste femei au o sansa, pentru ca in ultimii ani, clinicile de infrumusetare de la noi din tara vand lipolaser. Mai exact, aceste clinici de infrumusetare, efectueaza tratamente cu ajutorul unui aparat lipolaser, care este un aparat de remodelare corporala, acesta fiind ideal pentru tratarea celulitei.

Un tratament cu aparatul lipolaser topeste grasimea inestetica de pe suprafetele corpului in care aceasta este prezenta, iar in acest fel, aripioarele sau colaceii vor disparea rapid.

Aparatul lipolaser nu necesita nici un fel de produs cosmetic sau produs special pentru protejarea pielii, datorita faptului ca laserul intra in piele pana la grasime, si nici nu produce durere, si nici nu lasa urme.

Inovatia acestei tehnologii este reprezentata de faptul ca undele laser actioneaza numai asupra grasimii, ele neafectand nici masa musculara dar nici vasele de sange.

Daca sunt femei care nu prea au incredere in aceste tratamente, cu siguranta trebuie precizat faptul ca rezultatele unui tratament vor incepe sa fie vizibile chiar de la prima sedinta.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, inda de la finalul primei sedinte a tratamentului cu lipolaserul, rezultatele vor fi vizibile atat in ceea ce priveste masuratorile de circumferinta a corpului, cat si in ceea ce priveste gradul de conturare a corpului in zona unde a fost aplicat tratamentul. Cel mai important aspect insa este acela ca masa grasa corporala se va diminua semnificativ.

Ei bine, acest aparat este destinat femeilor care isi doresc folosirea sa in zona coapselor si a abdomenului, dar este ideal pentru a fi folosit si in zona abdomenului in cazul barbatilor.

Lipolaserul va realiza lichefierea grasimii, iar astfel acesteia ii va fi estrem de greu sa se refaca, motiv pentru care acest aparat are rezultate uimitoare.  Acesta este si principalul avantaj pe care il are lipolaserul in comparatie cu alte aparate pentru remodelare corporala.

Este foarte important de precizat si faptul ca femeile care tocmai ce au nascut, isi doresc sa aiba din nou un corp de invidiat, si cel mai probabil se gandesc si ele sa urmeze un asemenea tratament pentru remodelare corporala.

Ele trebuie sa stie insa faptul ca. in cazul lor, atat tratamentul cu lipolaserul cat si celelalte tratamente de remodelare corporala sunt contraindicate.

Deasemenea, tratamentul cu lipolaser nu este indicat nici pentru femeile gravide, dar nici pentru persoanele care sufera de epilepsie, si nici pentru persoanele care au probleme cu glanda tiroida, dar nici pentru copii nu este un tratament indicat.

In rest, orice persoana sanatoasa isi doreste, poate apela cu incredere la un asemenea tratament, iar rezultatele cu siguranta vor fi mai mult decat spectaculoase.

0 Shares
You May Also Like