De ce sa iti pui o camera auto si cum te ajuta ea?

0 Shares
0
0
0

Camera auto sau camera de bord a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, in principal datorita numeroaselor sale avantaje. Mai simplu spus, acesta este un tip de camera care este montat pe tabloul de bord al masinii si este proiectat pentru a inregistra sunete si imagini in timp ce conduci. Scopul camerei de bord este de a inregistra cu atentie fiecare detaliu care are loc atat pe sosea, cat si in interiorul masinii, putand fi folosita in mai multe scopuri.

In acest moment, aceste camere sunt utilizate pe scara larga in intreaga lume de catre soferi obisnuiti, instructori de conducere, soferi de taxi si autobuz, ofiteri de politie s.a. O functie importanta a acestor camere foto accesibile si bogate in functii este faptul ca pot fi cuplate cu usurinta cu diferite tehnologii de bord, cum ar fi dispozitivele GPS.

Noi iti recomandam Camera auto DVR, full HD, ecran 2.7 inch, un produs de foarte buna calitate, care merita toata atentia.

Acestea fiind spuse, iata o prezentare mai aprofundata a unora dintre cele mai notabile motive pentru care ar trebui sa iei in considerare sa cumperi o camera de bord si sa o instalezi in vehicul:

Ai dovezi pentru un accident auto

Acesta este de departe principalul motiv pentru care milioane de soferi si posesori de masini au decis sa isi investeasca timpul si banii in camerele auto, in special in Rusia, unde poti vedea cel mai mare numar de utilizatori de camere de bord in acest moment. Mai simplu spus, camera va incepe inregistrarea imediat ce pornesti motorul masinii  si va oferi o dovada in timp real, eficienta, directa in caz de accident.

Daca a avut loc un accident de masina si vehiculul tau  a fost implicat, atunci poti dovedi ca nu a fost vina ta si poti trimite materialul filmat ca proba, in cazul in care exista vreun proces in instanta. In acest fel, cealalta parte va fi considerata responsabila pentru accident si va fi obligata sa plateasca reparatiile auto proprii – fara dovada video, celalalt sofer poate pretinde ca vina a fost in intregime a ta, intrucat se intampla adesea ca soferii vinovati sa dea vina pe victime.

Camera de bord este cea mai puternica si eficienta dovada pe care o ai pentru a te apara, in caz de accident de masina.

O camera de bord este solutia perfecta pentru soferii nedisciplinati

Un alt motiv important pentru care ar trebui sa iti cumperi o camera auto sunt soferii indisciplinati, deoarece acest lucru te va ajuta sa raportezi neregulile cu care te confrunti in trafic. Fiecare sofer a avut cel putin o intalnire nefericita cu un alt sofer indisciplinat.

Nu numai ca acesti soferi nesabuiti si iresponsabili sunt foarte deranjanti si enervanti, dar pot pune in pericol viata altor soferi si pasageri nevinovati. Raportarea comportamentului neadecvat al unui sofer nedisciplinat poate fi o sarcina descurajanta, deoarece acest lucru necesita adesea dovezi solide, dar daca ai o camera problema este ca si rezolvata.

 

0 Shares
You May Also Like

ViseCurs moto

Curs moto, aventura ta pe 2 roti! Un curs moto este un program de instruire care îți va…