Cum trebuie sa ma pregatesc de ziua mea?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ai fost invitat/a la ziua de nastere a unei persoane dragi tie. Poate ai participat la ziua de nastere a celui mai bun prieten al tau, poate ai participat la ziua de nastere a unui coleg sau a unei colege, poate ai participat la ziua de nastere a unei rude, etc.

In aceste conditii, mai mult ca sigur doresti sa iti tii si tu ziua acasa, mai ales in aceste vremuri de pandemie, si cu siguranta trebuie sa stii cum sa te pregatesti, pentru ca totul sa fie organizat foarte bine, si pentru ca invitatii tai sa se simta perfect. Vei descoperi mai multe detalii despre acest subiect in continuare.

1. Curatenia mai presus de toate

Fara doar si poate, cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont in momentul in care urmeaza sa organizezi un eveniment important la tine acasa, este curatenia. De aceea, este necesar sa te asiguri ca ai sters foarte bine praful inainte de a sosi musafirii.

Este de-asemenea important ca te asiguri ca totul este in ordine, hainele sunt la locul lor, incaltamintea este la locul ei. Asigura-te ca ai o casa curata si ordonata, pentru ca musafirii tai sa se simta perfect la tine acasa.

2. Cumparaturile

Inainte de a merge la cumparaturi pentru ziua ta, este foarte important sa ai o lista. Pe lista trebuie sa ai mai intai de toate numarul persoanelor care vor lua parte la eveniment. Este foarte important acest lucru, pentru ca nu vei dori sa cumperi mai putine lucruri decat este nevoie, iar daca invitatii iti vor cere o felie de tort in plus, sa nu ai sa le oreri.

In ceea ce priveste bauturile, trebuie sa te asiguri ca ai sa le oferi invitatilor tai apa plata in primul rand. Apoi, apa minerala este de-asemenea prezenta la asemenea evenimente. Cumpara apa la 1.5 litri, pentru a nu se rasufla dupa ce se deschid sticlele, iar apoi sa fie nevoie sa arunci apa.

Apoi, trebuie sa cumperi suc pentru un asemenea eveniment. Trebuie sa ai un suc natural, si un Cola sau Pepsi. In afara de suc si apa plata/minerala, mai trebuie sa cumperi si energizante. La majoritatea evenimentelor vei vedea ca sarbatoritii ofera energizante.

Nu in ultimul rand, trebuie sa le oferi invitatilor tai si bauturi alcoolice. Vinul, berea si ceva tarie trebuie sa ai pentru invitati.

In afara acestora, mai trebuie sa ai tort de ziua ta. Pentru ca deja vei cheltui multi bani pentru a cumpara bautura, cu siguranta este o idee buna aceea de a-ti indrepta atentia spre Boromir Market, si de a comanda un blat tort fara cacao, si poti sa comanzi si un blat de tort cu cacao.

Tot de la Boromir Market poti sa alegi pentru invitatii tai si diferite alte produse precum covrigi buzoieni de exemplu cu seminte la sirag, sau poti sa alegi covrigei cu sare, sau chiar si covrigei cu ulei de masline si mac.

Vestea buna este ca la Boromir Market poti sa gasesti aceste produse de rontait si blat tort la preturi foarte atractice, si le poti adauga pe toate in cos inainte sa faci comanda. Vei economisi astfel timp si bani.

3. Muzica

Nu in ultimul rand, dupa ce ai cumparat tot ceea ce era necesar si dupa ce te-ai asigurat ca ai casa curata, trebuie sa te ocupi si de muzica. Asigura-te ca ai sonorizarea perfecta la un astfel de eveniment desfasurat in apartamentul sau casa ta.

Asadar, acestea sunt cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti in ceea ce priveste pregatirea pentru organizarea zilei tale de nastere acasa.

0 Shares
You May Also Like