Cărucior pentru copii Babyzen YoYo Sport  – Cu sistem de pliere compactă

0 Shares
0
0
0

Modelul de cărucior pentru copii Babyzen YoYo Sport actualizat în 2020, respectă pe deplin normele și parametrii în timpul plimbării. Se potrivește ușor chiar și în compartimentul de bagaje al cabinei unei aeronave.

Căruciorul compact YoYo este conceput pentru copii de la șase luni până la 4-5 ani (cu o greutate de până la 22 kg) și are o mulțime de avantaje față de modelele din aceeași categorie de greutate.

Căruciorul pentru copii Babyzen YoYo Sport are o serie de diferențe importante față de modelele anterioare ale producătorului francez Babyzen. Datorită noului cadru armat, sarcina maximă recomandată a șasiului a crescut de la 18 la 22 kg, ceea ce înseamnă că căruciorul va rezista și mai mult.

Mânerul, realizat într-o panglică din piele ecologică, a devenit mai durabil și mai igienic. Cureaua de siguranță pentru încheietura mâinii oferă mai multă siguranță pentru micul pasager.

Noua cataramă a centurii este simplă și ușor de utilizat, iar centurile sunt chiar mai bune, mai moi și mai elastice.

Landou – Caracteristici

Locul bebelușului este destul de spațios, cu o saltea detașabilă de culoare caldă. Spătarul căruciorului Babyzen YoYo Sport oferă multe poziții și este reglabil ușor. Se pliază într-o poziție înclinată.

Copertina căruciorului este destul de voluminoasă, cu un vizor suplimentar, realizată fiind din material dens. Aceasta este dotată cu o fereastră de vizionare din silicon. Pe perdeaua din spate există un buzunar cu fermoar pentru lucruri utile.

Căruciorul YoYo Sport este echipat cu un dispozitiv pentru sac, care poate fi pliat în forma asamblată. Husa de ploaie din silicon de marcă, nu este inclusă și trebuie achiziționată separat.

Toate componentele din țesătură pot fi îndepărtate și spălate într-un ciclu delicat la 30 de grade C. Calitatea țesăturii și a materialelor este excelentă, iar căruciorul nu lasă o senzație de fragilitate.

Babyzen YoYo Sport – șasiu cărucior

Cadrul este fabricat din material DuPont Zytel rezistent la impact, armat cu fibră de sticlă. Când este pliat, căruciorul Babyzen YoYo Sport ocupă jumătate din spațiul unui cărucior clasic. Roțile din față pivotante la 360 de grade cu amortizoare, se blochează automat pe drumuri denivelate pentru o călătorie lină.

Acest sistem unic de blocare Soft-Drive este brevetat de Babyzen. Există, de asemenea, o mică pedală pentru frână care nu strică pantofii, deoarece nu este ascuns dedesubt.

Mânerul este solid, astfel încât, căruciorul poate fi ușor de acționat cu o singură mână. Nu este reglabil pe înălțime, este acoperit cu piele ecologică premium, cu o curea pentru încheietura mâinii pentru o siguranță sporită. Există un suport pentru picioare rigide, nereglabil.

Coșul căruciorului de la Babyzen YoYo Sport este bun și spațios. Accesul la coș nu este dificil atunci când spătarul este rabatat. Căruciorul este echipat cu o curea de umăr cu un tampon moale pentru transport, iar când este desfășurat se scufundă automat în coș și nu se murdărește.

Procesul de desfășurare a căruciorului Babyzen YoYo Sport oferă o mulțime de plăcere. Cu o mișcare ușoară a mâinii, căruciorul pliat se transformă într-un cărucior cu drepturi depline. Și prin apăsarea butonului de eliberare, se pliază cu eleganță.

Căruciorul are un design compact, pe care îl poți transporta pe umăr ca o geantă obișnuită, care poate fi așezată în portbagajul oricărei mașini sau pe un raft din avion.

Folosind adaptoare speciale pe șasiul căruciorului, acesta se poate instala ca un scaun auto de grup 0+. Adaptoarele pot fi de la mărci precum Nuna, Joie, Cybex, Maxi-Cosi, BeSafe, Kiddy etc.

0 Shares
You May Also Like