Cum se instaleaza lumini led in aer liber de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Iluminatul unei case de Craciun nu este doar o traditie de multi ani, ci este, de asemenea, o modalitate de a impartasi sarbatorile cu vecinii sau, uneori, o modalitate de a concura cu ei. Fie ca insotesti spiritul Craciunului sau incerci sa-ti intretii aproapele, sunt multi care ii pretuiesc pe cei care isi aprind casele de sarbatori.

Luminile incandescente in aer liber nu numai ca folosesc mai multa energie decat va puteti permite cu siguranta, dar sunt, de asemenea, foarte luminoase si fragile.

Luminile mai noi cu dioda emitatoare de lumina (LED) dureaza mai mult, folosesc mai putina energie si emit ca o culoare mai intensa sau pastelata, care este mai buna pentru ochi in comparatie cu lampile cu incandescenta.

 Iata aici modele de instalatii luminoase  si cumpara cele mai bune modele pentru tine, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Pasul 1

Asigurati-va ca eticheta produsului spune ca sunt lumini de exterior. Producatorii proiecteaza acest tip special de lumini pentru a rezista la inclementa iernii, adica iarna, frigul, zapada si ploaia.

Pasul 2

Testati luminile. Scoateti firele din cutii si conectati-le la o anumita intrare electrica. Daca jocul nu porneste, verificati sigurantele (daca exista), care sunt de obicei in priza; in caz contrar, asigurati-va ca fiecare bec este conectat in siguranta la cablu. Daca tot nu pornesc, poate fi necesar sa le inlocuiti pe rand si sa verificati din nou (daca nu se porneste, inlocuiti primul bec si treceti la urmatorul) pana cand il gasiti pe cel defect.

Pasul 3

Decideti cum veti aranja luminile. Determinati ce fel doriti si unde. Multi oameni prefera sa puna cele mai albe lumini pe ferestre sau deasupra terasei. Asigurati-va ca aveti suficiente lumini pentru a acoperi intreaga zona dorita. Nu exagera; o solutie minimalista functioneaza in general cel mai bine.

Pasul 4

Utilizati o scara pentru a ajunge la zonele in care aveti de gand sa stea luminile. Cel mai simplu loc pentru a face acest lucru sunt jgheaburile.

Pasul 5

Utilizati carligele de lumina de Craciun pentru a tine firele de lumina in jurul ramelor ferestrei si usilor si in jurul terasei.

Pasul 6

Utilizati o scara pentru a ajunge in cele mai inalte locuri.

Pasul 7

Conectati cablurile, ceea ce este probabil cea mai mare provocare. Jocul luminilor care se afla in jurul ramelor poate intra in casa pe sub usa sau ferestre. Daca se intampla asta, veti avea nevoie de un cablu de extensie. Daca nu aveti o priza electrica afara, rulati firele sub usi, dar asigurati-va ca acestea pot fi inchise.

Pasul 8

Utilizati un cronometru daca puteti. Deoarece luminile LED folosesc atat de putina energie, puteti conecta mai multe in acelasi multiplu (in functie de numarul de cabluri pe care le aveti, este posibil sa aveti nevoie de doua sau chiar trei).

Puteti utiliza comutatorul direct de aici pentru a aprinde sau opri luminile afara, desi il puteti conecta si la o alta cheie de aprindere care se afla pe peretele exterior al casei.

0 Shares
You May Also Like